Akura, 150 г, Борошно для панірування Темпура
Темпура - це японське спеціальне панірувальне борошно для обсмажування продуктів у фритюрі. Його використовують для приготування кляру, в якому обсмажують морепродукти: кальмари, креветки, рибу та різні овочі, а також готують гарячі роли.
Панірувальне борошно Темпура дуже популярне в азіатських країнах завдяки своїм унікальним властивостям. Існує навіть окрема категорія продуктів з однойменною назвою «Темпура», всі їх готують з обов'язковим додаванням цього панірувального борошна. Унікальність цього продукту полягає в тому, що він дозволяє зберегти базові смакові якості продуктів, залишаючи їх свіжими, соковитими і зовсім не жирними, незважаючи на термічну обробку. Страви, засмажені в такому клярі, просто тануть у роті. А ще у них залишиться більша частина вітамінів, адже вони захищені від надмірної дії високих температур золотистою кіркою паніровки.
Спробуйте і Ви здивувати своїх близьких, приготувавши звичні страви у новій паніровці темпура Акура!
Склад: пшеничне борошно, кукурудзяний крохмаль, рисове борошно, сіль кухонна, розпушувач Е500, стабілізатор Е450.
Поживна цінність на 100 g(г) продукту: 332,8 kcal(ккал)/1393,4 kj(кДж).
Харчова цінність на 100 г продукту: жири – 0,6 г, вуглеводи – 75,7 г, білки – 6,6 г
ХАРАКТЕРИСТИКИ AKURA, 150 Г, БОРОШНО ДЛЯ ПАНІРУВАННЯ ТЕМПУРА | |
---|---|
Упаковка | М`яка упаковка |
Кількість | 1 |
Вага, г | 150 |
Тип | Мука |
Бренд | Akura |
Країна виробник | Україна |
Тип продажу | Поштучно |
Класифікація | Продукти харчування |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки