Новорічні традиції - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання

Новорічні традиції


Одне з головних питань, яке цікавить українців напередодні свят, стосується астрологічного прогнозу. Так уже повелося, що відповідно до східного календаря кожен рік має покровителя у вигляді тварини. Новий рік 2022 – рік кого? Символом 2022 стане чорний (блакитний) тигр. Це енергійна, активна і красива тварина, тому астрологи пророкують нам багато змін. Потрібно пам'ятати, що тигр є мудрою твариною, яка не любить спонтанності та імпульсивності. Розберемося, в чому зустрічати Новий рік 2022, що дарувати близьким і як організувати новорічну ніч так, щоб вона пройшла якнайкраще.

У чому зустрічати рік тигра

Щоб задобрити покровителя Нового 2022 року слід правильно підібрати образ для святкування. В яких кольорах зустрічати рік тигра? Підійдуть природні образи без химерності або кричучих акцентів. Тигру сподобаються вбрання синього, блакитного, чорного, коричневого, сріблястого, золотого кольору. Ці відтінки можна застосувати до аксесуарів. Якщо раніше Ви стороною обходили смугастий принт, то зараз для нього найкращий час. Для тигра важливий комфорт і свобода рухів, тому буде краще, якщо в пріоритеті для Вас виявляться зручні вбрання з натуральних тканин, без надмірностей або декору. Як Ви вже здогадалися, неонові, яскраві кольори та синтетика під забороною. Гармонійно створений образ, в якому Ви зустрічатимете Новий рік, обов'язково оцінить покровитель і подарує Вам успіх у починаннях.

Новий рік 2022: що приготувати

Ще одна сфера, якій варто приділити увагу, – це святковий стіл. Меню на Новий рік 2022 має включати такі компоненти:

  • Достаток зелені. У багатьох країнах зелений колір символізує успіх, тому краще додати його на святковий стіл. Використовуйте кріп, петрушку, базилік, кінзу для прикраси страв. Приготуйте спаржу або стручкову квасолю, брюссельську капусту. Це не лише гарний, а й корисний гарнір для новорічної трапези.
  • Різноманітне м'ясо. Тигр за вдачею хижак, тому оцінить м'ясні салати, закуски та основні страви. Вибір практично безмежний. Свинина символізує процвітання, тому рецепти зі свинини ідеально підійдуть на Новий рік. Свинина з чорносливом, грушами або ароматними травами – пікантна та святкова трапеза. Курка у Китаї є символом відродження. Краще готувати її, тим самим показуючи покровителю достаток і можливість прогодувати велику сім'ю.
  • Десерти. Після ситного застілля все одно захочеться чогось солодкого. Подбайте про те, щоб у меню на Новий рік були передбачені оригінальні десерти. Це може бути простий торт з готових коржів або легка панна котта. Якщо ж готувати десерт немає часу чи бажання, то краще придбати цукерки Рошен, АВК, Світоч та красиво сервірувати їх із фруктами.

Загалом це все рекомендації щодо новорічного столу. Ще одна порада стосується алкоголю. На жаль, тигр не особливо любить спиртне та шипучі напої, тому з ними краще бути обережнішими. Зате Ви точно задобрите покровителя, якщо не пошкодуєте часу на гарне та естетичне сервірування.

Що дарувати на Новий рік 2022

Тигр тварина благородна, тому навряд чи оцінить дешеві та саморобні подарунки. Щоб догодити з подарунками не тільки близьким, а й покровителю року, доведеться постаратися. Для колег чи ділових партнерів можна підібрати гарні подарунки, наприклад, цукерки, алкоголь, десерти у святковій упаковці. Тигр не допускає недбалості, тому навіть гарні дрібнички варто вибирати уважно і з душею.

Близьким та родичам потрібно дарувати якісні, практичні подарунки. Підійдуть щоденники на 2022 рік, адже тигр любить планування. Цінні речі, здатні прослужити не один місяць, стануть ідеальним вибором для презенту. Якісні іграшки, аксесуари для догляду за собою, натуральна та елітна косметика, парфуми, свічки, декор для дому. Як практичні подарунки можна підібрати аксесуари для туризму або активного відпочинку: термос, термокухоль, сумка-холодильник та багато іншого.

Новий рік 2022 року в Україні. Вихідні дні

Відмінний привід урізноманітнити свій вікенд – це отримати додатковий вихідний, пов'язаний зі святом. Як відпочиватимуть українці на зимові свята? 31 грудня – це п'ятниця, а 1 січня випадає на суботу, тож понеділок 3 січня стає додатковим вихідним днем. 4 та 5 січня звичайні робочі дні, а напередодні Різдва 6 січня скорочується за робочим часом. П'ятниця 7 січня вихідний, тому на українців чекає ще один триденний вікенд.

Не секрет, що перед Новим роком багато хто не має часу на якісну підготовку. Інтернет-магазин АкваМаркет допоможе Вам організувати свята на найвищому рівні. У нас можна купити подарунки на Новий рік, день святого Миколая, Різдво та інші свята. Також ми пропонуємо замовити онлайн продукти для святкового столу. Елітний алкоголь, безалкогольні напої, чудові сири та ковбаси, свіжі фрукти та овочі, готові десерти та добірні інгредієнти для приготування закусок, основних страв. Цукерки, чай, кава у святковій упаковці, а також солодкі подарунки для найменших. Наші ельфи працюють для Вас без вихідних та перерв. Працюємо на свята, включаючи 31 грудня та 1 січня. Своєчасна доставка продуктів по Києву та Україні!