Українська Народна Премія - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання

Українська Народна Премія


Тема якості продукції в цілому, оцінка сервісу чи рейтинг компаній все більше цікавить українців. Саме для цих цілей була створена Українська національна премія, яка протягом шести років називає кращих в різних сферах обслуговування. Головна мета проекту - відзначити найкращі товари і послуги на українському ринку. Суворе журі складається з безпосередніх споживачів даних послуг, адже тільки покупці і Клієнти здатні дати справедливу незалежну оцінку якості роботи різноманітних сервісів.

Компанія АкваМаркет - переможець Української національної премії 2019 категорії «Доставка води». Ми щиро вдячні за таку високу оцінку нашої роботи. Народне визнання для нас є найкращим підтвердженням лідерської позиції, а також мотивацією для подальшого розвитку.

Як працює найкраща служба доставки в Києві і передмісті

Ми постійно вдосконалюємо свій сервіс, щоб Клієнти залишалися задоволені співпрацею з АкваМаркет. Наша мета - задовольнити потреби споживачів у якісній питній воді та сучасному сервісі. Коли людина приймає рішення замовити доставку води в Луцьку або Чернігові, вона обов'язково заглядає в рейтинг компаній з доставки води. Адже Клієнтів цікавить не тільки якість товару, а й авторитет компанії. Ряд ключових особливостей допоміг нашій компанії стати заслуженим переможцем Української народної премії в категорії «Краща служба доставки бутильованої води». Сервіс АкваМаркет вигідно відрізняється від компаній-конкурентів. Ось наші особливості:

  • Натуральний смак. У рейтингу доставки води ми займаємо лідируючу позицію завдяки високим органолептичним властивостям пропонованої продукції. У нас найбільший асортимент питних артезіанських вод об’ємом 19 л.
  • Природний склад питної води. Доставка води в Київ, Харків, Одесу здійснюється в якісних полікарбонатних бутлях, які пройшли попереднє очищення та дезінфекцію. Ємності не змінюють смакові якості рідини, не змінюють її хімічний склад. У результаті Клієнти, які замовили доставку води, отримують чисту питну воду, добуту в екологічно чистих регіонах. Вона відрізняється збалансованим складом мінеральних речовин та мікроелементів.
  • Цілодобова доставка без вихідних і свят. Нам вдалося обійти інших учасників рейтингу доставки води в Києві, оскільки ми постійно вдосконалюємо роботу сервісу. З огляду на високий темп життя в столиці, служба доставки води в Києві працює цілодобово. Привозимо питну воду додому і в офіс 7 днів на тиждень у зручний для Клієнтів час. Цілодобова доставка в Києві і передмісті дозволяє компаніям, організаціям і приватним Клієнтам швидко вирішити проблему постачання чистої питної води додому або в офісне приміщення.
  • Доступні ціни. Вартість товару в нашому інтернет-магазині істотно нижча завдяки прямим партнерським відносинам з компаніями-виробниками. Для постійних Клієнтів, оптових замовників діють знижки, що дозволяють замовляти питну воду максимально вигідно.
  • Додаткові можливості. АкваМаркет - це не тільки доставка бутильованої води в Київ, Житомирі, Білій Церкві. Наш сервіс надає Клієнтам широкі можливості придбання якісних продуктів харчування, господарських товарів, побутової хімії. У рейтингу доставки води в Києві ми займаємо перше місце, оскільки також пропонуємо споживачам якісне обладнання та аксесуари: кулери, диспенсери, бутлі, підставки. АкваМаркет – універсальний онлайн супермаркет, в асортименті якого є все необхідне для дому та офісу.

Як бачите, АкваМаркет - заслужений переможець Української національної премії 2019. Маса переваг і злагоджена робота колективу дозволяють нашій компанії зробити життя Клієнтів комфортнішим.

Якісний сервіс і турбота про Клієнтів

Близько 30 000 споживачів вибрали доставку питної води від компанії АкваМаркет. Але це не означає, що ми зупиняємося і відпочиваємо на лаврах. Українська національна премія 2019 для нас - заслужена нагорода, що підкреслює лідерство в рейтингу компаній з доставки води. Але жоден рейтинг доставки води не стимулює нас так сильно, як це роблять наші Клієнти. Ми хочемо ставати кращими, вдосконалювати роботу сервісу, щоб робити Ваше життя комфортним і легким. АкваМаркет - це не низка безликих продавців, а згуртований колектив фахівців, які уважно ставляться до кожного покупця. Що ми робимо для Вас:

  • Контролюємо виконання кожного замовлення.
  • Дотримуємося найвищих стандартів.
  • Працюємо цілодобово без вихідних і свят, щоб забезпечити своєчасне постачання питної бутильованої води додому або в офіс.
  • Покращуємо логістику, стежимо за пробками, тому озвучуємо точний час доставки.
  • Постійно покращуємо роботу сервісу.
  • Тримаємо ціни на конкурентному рівні.
  • Дбаємо про те, щоб Вам було комфортно.

Індивідуальний підхід і чуйне розуміння потреб Клієнтів дозволило нам очолити рейтинг доставки води в Києві. Ми щиро вдячні кожному, хто обирає АкваМаркет. Ви - наш головний стимул ставати кращими кожного дня.