Масляна
Шановні Клієнти!
Сьогодні, 4 березня, розпочинається одне з найдавніших слов’янських свят – Масляна. Триватиме це смачне і неймовірно ситне свято рівно тиждень, до 10 березня включно. У народі він має назву М’ясопустний або Сирний тиждень, по закінченню якого розпочинається Великий піст (до Великодня).
Компанія Аквамаркет вітає Вас зі святом та бажає здоров’я і достатку в кожному домі!
Секрети приготування млинців:
- Для приготування млинців найкраще підходить пшеничне борошно. Але також можна використовувати гречане чи вівсяне борошно.
- Грудочок в тісті можна позбутися двома способами: 1) додавайте борошно маленькими порціями та добре вимішуйте; 2) додайте одразу всю порцію борошна та замішайте густе тісто, а потім додавайте молоко, щоб досягти потрібної консистенції.
- Для того, щоб млинці вийшли дуже ніжними, борошно слід просіяти 2-3 рази.
- Тонкі млинці можна зробити на воді, а от на молоці Ви отримаєте більш ніжні та запашні млинці.
- Найкраще для смаження використовувати спеціальну сковорідку, якщо такої немає – візьміть з антипригарним покриттям.
Млинці на молоці
Інгредієнти:
- Збийте яйця в пишну піну. Краще це робити за допомогою міксера. Додайте до яєць цукор, сіль та олію і знову збийте.
- Молоко підігрійте, але не доводьте до кипіння. Тепле молоко змішайте з яйцями та цукром.
- Додавайте малими порціями борошно та постійно перемішуйте, поки не зникнуть всі "грудочки".
- Тісто має бути в міру рідким і нагадувати рідку сметану. Виливайте на сковорідку без олії та смажте з обох боків до рум'яного кольору. Смачного!
Усі необхідні продукти для приготування млинців Ви можете замовити в нашому онлайн-супермаркеті. Наш колл-центр та служба доставки, як завжди, працюють для Вас цілодобово.