Рідкі вершки - купити Вершки у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Галичина, 500 мл Вершки ультрапастеризовані, 10%
Артикул: 56994
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Бурьонка, 0,5 л, Вершки рідкі ультрапастеризовані, 10%
Артикул: 5839
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Бурьонка, 10 шт. х 10 мл, Вершки порційні ультрапастеризовані, 10%
Артикул: 5973
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Смачно шеф, 1л, Вершки ультрапастеризовані, 10%
Артикул: 48845
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Галичина, упаковка 12 шт., по 500 мл Вершки ультрапастеризовані, 10%
Артикул: 56994
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Буренка, 500 мл, упаковка 18 шт., Вершки рідкі ультрапастеризовані, 10%
Артикул: 5839
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Бурьонка, 10 шт. х 10 мл, Вершки порційні ультрапастеризовані, 10%, упаковка 20 шт.
Артикул: 5973
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Рідкі вершки у Одесі


Вершки - незмінний атрибут для приготування десертів і кондитерських виробів. Будь-кондитер знає, як збити вершки і прикрасити ними торт або тістечка. Цей продукт дозволяє створювати незвичайні декоративні елементи на кондитерських виробах. Також використовують рідкі вершки для крему, який викладають на коржі всередині тортів. Щоб отримати відмінний результат важливо використовувати кондитерські рідкі вершки і знати, як збити вершки до однорідної консистенції. З останнім допоможуть рекомендації досвідчених кондитерів, прочитати які можна в Інтернеті. А купити свіжі ультрапастеризовані вершки кулінарні Ви завжди можете на сайті магазина АкваМаркет. В наявності продукція відомих брендів: Смачно шеф, Бурьонка, Мілковіта. З такої сировини вийде стійкий, смачний, красивий крем кондитерський для тортів або десертів.

Вершки і їх застосування

Збиті вершки - улюблений продукт для багатьох ласунів. Вони є самостійним десертом, смачним і поживним. Калорійність вершків багато в чому залежить від жирності. Збиті вершки підходять до випічки, фруктових десертів і навіть основних страв. Якщо не додавати в крем цукрову пудру або інші підсолоджувачі, можна створити незвичайний кулінарний шедевр зі звичних продуктів.

Винаходом кондитерського крему ми зобов'язані французу Франсуа Вателю, який приготував Людовику XIV смачний десерт зі збитих вершків. Тепер крем Шантийи вважається класикою французької кулінарії і використовується всіма кондитерами світу.

Головною перевагою, яким можуть користуватися сучасні кондитери, є широкий спектр можливостей. Вибираючи вершки, фахівці можуть купити абсолютно будь-які товари. Адже рідкі вершки для крему відрізняються не тільки по калорійності або жирності, а й за типом. Сьогодні у продажу є такі види вершків:

  • Звичайні молочні. Виробляються з цільного коров'ячого молока. Містять лактозу, тваринний білок.
  • Безлактозні. Класичні молочні вершки, з яких вилучена лактоза. Тому продукт підходить для раціону людей з індивідуальною непереносимістю цього компонента.
  • Рослинні. Сливки без лактози або інших продуктів тваринного походження. Виготовлені з рослинних масел, підходять для дієтичного харчування.

У нашому інтернет-магазині Ви можете замовити онлайн будь-які види вершків кондитерських, які ідеально підходять для виготовлення різноманітних кондитерських виробів.

Як зробити рідкі вершки густими

Щоб прикрасити десерт красивим кремом рідкі вершки потрібно правильно збити. Тут вкрай важливо дотримуватися технології, в іншому випадку прикраса розшарується або потече. Використовуйте для роботи якісні, свіжі кондитерські вершки, жирність яких становить 33% і вище. Перед роботою продукт обов'язково потрібно охолодити. Однією з поширених причин, чому не збиваються вершки, є висока температура сировини. Не поспішайте, потримайте вершки рідкі в холодильнику протягом 2-3 годин для досягнення оптимальної температури.

Збивають продукт міксером або блендером. Можна використовувати вінчик, але тоді робота займе багато часу і сил. Знадобиться не менше 20 хвилин інтенсивного збивання, щоб маса стала пишною і стійкою.

Збиті вершки або крем викладають на десерт за допомогою кондитерського мішка з різними насадками, варіюючи малюнок. Для створення тонких малюнків обов'язкове застосування кондитерського шприца.

Рідкі ультрапастеризоване вершки і їх переваги

Продукція, яку Ви можете купити з доставкою на сайті АкваМаркет, відрізняється бездоганною якістю і доступною вартістю. Ми регулярно оновлюємо асортимент, щоб в ньому з'являлися нові бренди. Тому у нас є не тільки популярні і затребувані вершки рідкі Бурьонка, Смачно шеф, Мілковіта, а й продукція ТМ Bridel, Montare D'oro, President. Ви легко підберете продукцію на свій розсуд, а також зможете відкрити для себе нові бренди. Вершки кулінарні, запропоновані в каталозі, володіють такими перевагами:

  • Приємний смак і запах.
  • Тривалий термін зберігання.
  • Швидке збивання.
  • Стійка консистенція готового крему.
  • Свіжі терміни виробництва.
  • Наявність сертифікатів, що підтверджують якість і безпеку продукту.
  • Доступна ціна.

Зверніть увагу, що замовляючи вершки оптом, Ви отримуєте суттєві знижки. Доставка продукції здійснюється по Києву і всій Україні. Використовуючи наші вершки, Ви зможете створити смачний, стійкий і красивий крем кондитерський для будь-яких десертів.