Підбір за параметрами (1)
Борошно у Одесі
Борошно - це продукт, без якого не обходиться жодна господиня. Пшеничне хлібопекарське борошно дозволяє приготувати безліч різних страв. Традиційно використовують продукт для випічки і готують млинці, оладки, ватрушки, пампушки. Не рідше застосовують борошно для приготування тіста для піци, вареників, пельменів. Оскільки асортимент продукції сьогодні істотно розширився, в продажу є не тільки пшеничне, але і кукурудзяне, гречане, рисове борошно вищого гатунку. І якщо раніше незвичайні сорти борошна використовувалися виключно в виробництві або ресторанному сегменті, то сьогодні будь-яка господиня при бажанні може купити борошно з твердих сортів пшениці для випічки.
Приготувати пишні булочки, хліб з хрусткою скоринкою або рум'яні пиріжки стало набагато простіше. Адже на сайті АкваМаркет Ви можете купити з доставкою борошно вищих сортів з різних видів круп, злакових. В наявності вівсяне, житнє борошно, а також хлібопекарські суміші без глютену. Пропонуємо натуральну і якісну продукцію від брендів Сто пудів, La Pasta, Dr. Schar, Хуторок. В наявності не тільки хлібопекарське, а й органічне макаронне, кондитерське борошно вищого гатунку для приготування вишуканих виробів.
Сорти борошна
Залежно від особливостей виробництва інгредієнт ділиться на кілька різновидів. Є борошно грубого, середнього та тонкого помелу. Кожен варіант відрізняється за органолептичними властивостями, калорійністю і використовується для певних страв. Так, порошок тонкого помелу виробляють з чистих зерен, попередньо очищених від висівок, оболонки, алейронового шару. В середньому помелі використано зерно з оболонкою, тому в борошні більше клітковини. Борошно грубого помелу виробляється з цільних зерен, тому зберігає максимальну кількість вітамінів, корисних речовин, клітковини. Однак борошно цільнозернове важке, тому погано піднімається. Використання інгредієнта для випічки кондитерських виробів обмежено. А ось крупчатка (пшеничне борошно вищого гатунку і найтоншого помелу) дозволяє готувати пишні, повітряні хлібобулочні вироби з найніжнішої текстурою.
АкваМаркет - це можливість вигідно замовити унікальні позиції і рідкісні інгредієнти для випічки. Ви можете купити:
- Борошно з твердих сортів пшениці з високим вмістом клейковини і крохмалю. Відмінне цільнозернове макаронне борошно, з якого також випікають корисний хліб.
- Борошно з м'яких сортів пшениці. Високоякісне кондитерське борошно, крупчатка з м'якою консистенцією. Ідеальний вибір для виробництва пишною солодкої випічки.
Наш магазин - це гарантована якість і функціональний каталог, де зручно шукати товари. Кожна позиція містить докладний опис, фото, склад суміші. Наш магазин працює цілодобово, щоб Ви могли купити борошно в зручний для Вас час. У містах Київ, Харків, Луцьк, Чернігів, Житомир, Одеса є адресна кур'єрська доставка. В інші міста після оформлення замовлення посилки відправляємо транспортною компанією Нова Пошта.
Яке борошно корисніше
Асортимент продукції на сучасному ринку задовольнить потреби кожного покупця. Вибрати можна не тільки бренди, але і сорти, види, тип інгредієнта. Найбільш поширеним вважається звичайне пшеничне борошно вищого гатунку, яке знайдеться на кухні кожної господині. Порошок тонкого помелу прекрасно підходить для виготовлення різних виробів. Борошно пшеничне додають в тісто для піци, вареників, пельменів, булочок, хліба і запіканок. Однак з причини високої калорійності і великої концентрації швидких вуглеводів перевищувати рекомендовану норму вживання продукту не радять. В іншому випадку випічка, тортики, пельмені позначаться на фігурі.
В якості альтернативи можна використовувати цельнозернове борошно з пшениці. Воно має корисні властивості, оскільки містить зерно з усіма оболонками. Ще такий інгредієнт називають борошном грубого помелу. Тому якщо в рецепті Ви знаходите назви, знайте, що мова йде про один продукт.
Однак пшениця - не єдина крупа, з якої готують хороше і смачне борошно. Ось ще кілька оригінальних варіантів борошна:
- Вівсяне. Містить мало крохмалю і відрізняється високим вмістом рослинних харчових волокон і жиру.
- Кукурудзяне. Солодкувате борошно жовтого відтінку, з якого виходить густе кашоподібне тісто.
- Гречане. Корисний інгредієнт для приготування пирогів, хліба, печива, оладок. Гречана мука традиційно присутня в складі багатьох дієтичних страв.
- Рисове борошно. Має легку текстуру, тому підходить для виготовлення випічки, солодощів, панірування.
- Спельта. Ще один варіант пшеничного борошна. Спельта - лідер за вмістом білка, клітковини і вітамінів серед всіх видів зернових.
Борошно з круп - відмінний замінник пшеничного. Воно широко використовується в хлібопекарській справі. Вироби з рисового, вівсяного, житнього борошна більш корисні за рахунок високого вмісту мінеральних солей, амінокислот, клітковини і вітамінів.
Як один з провідних інтернет-магазинів Києва та України АкваМаркет пропонує купити з доставкою будь-які види борошна з якісним складом. В онлайн-каталозі Ви знайдете стандартні рішення, а також рідкі продукти: борошно з кіноа, вівсянки, рису, гречки. Достаток асортименту порадує не тільки роздрібних клієнтів, але і професійних кондитерів, кухарів, власників ресторанів. Спеціальні цінові пропозиції для покупців сегменту HoReCa зроблять придбання продукції максимально вигідним. Зверніть увагу, що в онлайн-каталозі є як чисте кунжутове, житнє борошно, так і мультизлакові суміші для випікання пирогів, хлібобулочних виробів.