Батончики - купити Цукерки та батончики у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (18)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Bounty, 57 г, Батончик Баунті Bounty, 57 г, Батончик Баунті
Артикул: 8540
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
KitKat, 40 г, Шоколадний батончик Кіт-Кат KitKat, 40 г, Шоколадний батончик Кіт-Кат
Артикул: 12575
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Lukas, Mega Sharzan, 40 г, Батончик грильяж глазурований, у молочному шоколаді
Артикул: 80915
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Mars, 51 г,  Шоколадний батончик, Марс Mars, 51 г,  Шоколадний батончик, Марс Mars, 51 г,  Шоколадний батончик, Марс
Артикул: 8542
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Nestle Nuts Single, 42 г, Батончики, Нестле Натс Сингл Nestle Nuts Single, 42 г, Батончики, Нестле Натс Сингл
Артикул: 12430
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Roshen, 32 г, Вафельний батончик, Молочний шоколад, Roshettо Roshen, 32 г, Вафельний батончик, Молочний шоколад, Roshettо Roshen, 32 г, Вафельний батончик, Молочний шоколад, Roshettо Roshen, 32 г, Вафельний батончик, Молочний шоколад, Roshettо
Артикул: 18084
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Roshen, 38 г, Шоколадний батончик з мигдалем та кокосом
Артикул: 85118
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
SNICKERS, 50 г, Батончик Снікерс SNICKERS, 50 г, Батончик Снікерс
Артикул: 8541
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Twix , 50 г, Батончик Твікс Twix , 50 г, Батончик Твікс
Артикул: 12073
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Bounty, Упаковка 24 шт. по 57 г, Шоколадні батончики Bounty, Упаковка 24 шт. по 57 г, Шоколадні батончики
Артикул: 8540
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Lukas, Mega Sharzan, Упаковка 24 шт. х 40 г, Батончик грильяж глазурований, у молочному шоколаді
Артикул: 80915
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Mars, 51 г, упаковка 40 шт., Шоколадний батончик, Марс Mars, 51 г, упаковка 40 шт., Шоколадний батончик, Марс Mars, 51 г, упаковка 40 шт., Шоколадний батончик, Марс
Артикул: 8542
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Nestle Nuts Single, 42 г, упаковка 24 шт., Батончик, Нестле Натс Сингл Nestle Nuts Single, 42 г, упаковка 24 шт., Батончик, Нестле Натс Сингл
Артикул: 12430
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Roshen Roshettо, упаковка 25 шт., по32 г, Вафельний батончик Рошен, Молочний шоколад
Артикул: 18084
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Roshen, Упаковка 30 шт. х 38 г, Шоколадний батончик з мигдалем та кокосом
Артикул: 85118
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Snickers, Упаковка 40 шт. по 50 г, Шоколадні батончики Снікерс Snickers, Упаковка 40 шт. по 50 г, Шоколадні батончики Снікерс Snickers, Упаковка 40 шт. по 50 г, Шоколадні батончики Снікерс
Артикул: 8541
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Twix, Упаковка 32 шт. по 50 г, Шоколадні батончики Twix, Упаковка 32 шт. по 50 г, Шоколадні батончики
Артикул: 12073
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Батончик Nestle KitKat, 40 г, упаковка 24 шт. Батончик Nestle KitKat, 40 г, упаковка 24 шт.
Артикул: 12575
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Батончики у Одесі


Батончики - це величезна група товарів, до якої входять як корисні солодощі, так і більш калорійні шоколадні, вафельні батончики. Виробництвом таких солодощів сьогодні займається маса брендів, серед яких є як українські, так і зарубіжні компанії. Всі батончики об'єднує головна особливість - форма. Цукерки мають прямокутний і довгастий вид. В іншому всі вироби відрізняються за складом і смаковими якостями. Шоколадні батончики містять нугу, карамель, гіркий або молочний шоколад, какао, сушені ягоди. Енергетичні батончики мають на меті швидко відновлювати енерговитрати, тому в складі є додаткові компоненти, які миттєво відновлюють сили. Не менш популярні останнім часом злакові та горіхові батончики без цукру, які вживають люди, що стежать за фігурою. Так чи інакше, батончики - це не тільки шоколад, але і горіхи, мюслі, протеїн, марципан, цільні злаки та інші корисні добавки.

Купити батончики в Києві

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує Вам знайти свій ідеальний смак солодощів. В даному розділі нашого каталогу зібрані кращі шоколадні, горіхові, вафельні батончики з усіх куточків світу. Всупереч поширеній думці, батончик може бути корисним. А ще - це спосіб підтримувати своє тіло у відмінній формі. Саме тому в нашому магазині є не тільки злакові, горіхові, шоколадні батончики, а й протеїнові батончики з високим вмістом сироваткового білка. Корисне і смачне спортивне харчування, рекомендоване дієтологами і тренерами. Перегляньте каталог, щоб детально вивчити асортимент. Кожна позиція має докладний опис із зазначенням складу, смакових якостей і калорійності. Ви легко підберете смачний батончик без цукру або знайдете смачні батончики Рошен, купити які можна не тільки в роздріб, а й оптом. Зверніть увагу, що для оптових замовників діють спеціальні ціни. Цільнозернові, мюслеві, злакові батончики недорого з доставкою по Києву та Україні.

Шоколадні батончики

Це, напевно, найсмачніша і популярна група солодощів. Батончик з шоколаду люблять дорослі і діти. Це поживний, калорійний перекус, який здатний миттєво заповнити енерговитрати. На жаль, захоплюватися подібними солодощами не варто, оскільки калорійність шоколадних батончиків дійсно критично велика. І люди, які стежать за фігурою, намагаються уникати подібних солодощів.

Тим споживачам, які сміливо куштують смачні шоколадки, сучасний ринок пропонує величезний вибір товарів. Є як класичні шоколадні батончики, так і незвичайні продукти, у складі яких є карамель, нуга, горіхи та інші добавки. Розглянемо найпопулярніші види батончиків, які продаються практично в кожному магазині:

  • Марс батончики. Прямокутна цукерка з м'якою шоколадно-карамельною начинкою. Цікаво, що назвали батончик не в честь планети, на думку багатьох, а в честь творця цієї солодощі. Рецепт батончика Марс придумав Форрест Марс в 1932 році. З тих пір цукерки незмінно виробляються по всьому світу.
  • Nuts батончик. Його відмінна риса - цільні лісові горіхи в начинці. Також всередині є нуга, яка ідеально доповнює смак смажених горішків.
  • Лайн батончик. Сподобається прихильникам незвичайних поєднань, оскільки всередині цього батончика є не тільки карамель і шоколад, але ще і хрустка вафля. В оболонці виробник використовує повітряні кріпси, завдяки чому батончик неймовірно хрумтить при кожному укусі.
  • Баунті. Райська насолода. Ідеальний баланс кокосової стружки, вершкової помадки і молочного шоколаду.
  • Снікерс. Один з найбільш поживних шоколадних батончиків, який містить в складі нугу, фундук, арахіс, насіння, карамель та інші компоненти. У США Снікерс вважається самим впізнанним і продаваним батончиком.
  • Твікс. Хрустке печиво і карамельний прошарок, залиті смачним молочним шоколадом. В упаковці знаходиться відразу два тонких батончика.

Продовжувати можна безкінечно, адже шоколадних і вафельних батончиків сьогодні проводиться величезна кількість. Продукцію топових брендів шукайте в нашому магазині. KitKat, Mars, Milky Way, Picnic, Bounty, Рошен, АВК, Світоч - ці та багато інших батончиків на АкваМаркет продаються в широкому асортименті. Кращі солодощі для Вас!

Фітнес батончики. Солодощі без шкоди для фігури

Поряд зі звичайними шоколадками все частіше споживачі вибирають батончики з розділу «фітнес». У цю групу товарів входять різні кондитерські вироби, проте об'єднує їх натуральний склад і знижений вміст жиру, цукру. В результаті калорійність батончиків може бути ідентичною в порівнянні зі звичайними шоколадними, однак різниця буде складатися в якості та співвідношенні нутрієнтів. Фітнес батончики - це горіхи, цільні злаки, мед, мюслі, ягоди та інші компоненти, користь яких для нашого організму неймовірно висока. Ось лише деякі популярні товари:

  • Злакові батончики. Легкий і поживний перекус, який не перевантажує шлунок. Цільні злаки насичують організм вітамінами, мінералами та мікроелементами, а також дарують ситість на 2-3 години. Крім того, злакові батончики без цукру покращують роботу кишечника і нормалізують травлення.
  • Фруктові батончики. Складаються із сухофруктів і ягід, тому є справжньою вітамінною бомбою. Fit & Fruit, Bite, Life - це джерело вуглеводів, необхідних організму при високих фізичних навантаженнях.
  • Фітнес батончики. Це солодощі з високим вмістом білка. Батончик протеїновий регулює ліпідний обмін, є джерелом легкозасвоюваного білка, а ще це корисний перекус без шкоди для фігури. Протеїнові та енергетичні спортивні батончики комфортні для вживання після тренування, в подорож і в офісі.

Будь-які види солодких батончиків Ви можете замовити онлайн в магазині АкваМаркет. Тільки свіжі, якісні продукти для Вашого гарного самопочуття.