Десерти - купити Рослинні продукти у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Десерти у Одесі


Останнім часом ми все частіше чуємо про рослинні десерти. У кафе нерідко зустрічаються веганські або raw-версії класичних тортів і тістечок. Завдяки різноманітності рослинних продуктів, які сьогодні можна замовити в Києві, приготувати веганський чізкейк або наполеон не складе особливих труднощів. Головне купити рослинний йогурт, вершки хорошої якості і замінити вершкове масло відповідною альтернативою. Навіть для цукру сьогодні є більш корисні замінники: стевія, мед, сухофрукти, кленовий сироп або сироп агави. Тому якщо Ви віддаєте перевагу солодкому рослинному йогурту Алпро на перекус, можете знайти варіант без використання цукру. Виробники не бояться фантазувати і випускають пудинги, креми, йогурт з рослинного молока з абсолютно різними смаками. Цей продукт може виступати як самостійний десерт, а також бути компонентом страви, яку Ви плануєте приготувати. Використовуйте йогурт рослинний замість крему для панакоти або тірамісу. І Ви здивуєтеся, наскільки смачним і легким вийде десерт.

Чому рослинна альтернатива так популярна

Сьогодні практично будь-який десерт можна інтерпретувати під вегетаріанство. Жирний крем, пухнастий бісквіт і ніжну начинку для торта легко готують з альтернативних інгредієнтів. Результат виходить приголомшливий. Рослинні десерти виявляються не менш смачними і корисними, ніж класичні. Калорійність тут істотно не змінюється, оскільки кокосовий йогурт, молоко з кунжуту та інших видів горіхів відрізняється високою харчовою цінністю. Однак на відміну від звичайних тортів і тістечок соєві десерти містять менше барвників, шкідливих добавок, транс-жирів і емульгаторів. У деяких різновидах продуктів подібних компонентів немає зовсім. Дуже популярні такі солодощі не лише у людей, які з яких-небудь причин виключили з раціону тваринні продукти. Багато хто відмовляється від молочних продуктів тому, що відчуває дискомфорт після поїдання таких десертів. Організм набрякає, в шлунку з'являється тяжкість або порушується травний процес. Десерт соєвий легко засвоюється і не провокує негативних наслідків з боку шлунково-кишкового тракту. Крім того, самий звичайний йогурт рослинний або кокосове згущене молоко не містять компонентів-алергенів (наприклад, лактози), які викликають алергічні реакції. Подібні особливості значно розширюють коло шанувальників рослинних десертів.

Веганські і вегетаріанські: відмінності

Ці два терміни схожі між собою, проте вони відповідають трохи різним системам харчування. Розібратися варто відразу, інакше можна мимоволі вжити заборонений продукт. Отже, вегетаріанство припускає відмову від м'яса, риби, птиці, дичини та інших продуктів, які мають на увазі вбивство тварин. Отже, склад дієти орієнтований на рослинні продукти і альтернативи, які сьогодні широко представлені в продажу. Так, звичайне молоко замінює соєве, мигдальне, фінікове, а класичне згущене молоко - не менш солодке і смачне кокосове згущене молоко. Однак вегетаріанство сьогодні отримало кілька типів дієти:

  • Лакто-ово-вегетаріанство. Відмова від м'яса тварин, але вживання молока і яєць.
  • Лакто-вегетаріанство. Відмова від м'яса і яєць, але вживання молочки.
  • Ово-вегетаріанство. Відмова від усіх продуктів тваринного походження, крім яєць.
  • Веганство. Повна відмова від продуктів тваринного походження.

Отже, солодощі для веганів не містять яєць, вершкового масла, молока, вершків та інших звичних компонентів, які використовують у випічці. Немолочні десерти можуть трохи поступатися за смаком класичним тістечкам, проте істотних відмінностей в палітрі гастрономічного задоволення не буде.

Де купити рослинні йогурти в Києві

АкваМаркет відібрав для Вас кращі соєві і рослинні десерти, які напевно сподобаються навіть самим маленьким ласунам. Корисне згущене молоко з кокоса, шоколадні, фруктові і не солодкі йогурти, пудинги, муси з рослинного молока. Продукція європейської якості за найкращою в Києві ціною. Переваги покупки на сайті АкваМаркет очевидні:

  • Магазин працює цілодобово і не закривається в умовах локдауна.
  • Величезний асортимент рослинних десертів, здатний задовольнити вимоги навіть найвибагливішого гурмана.
  • Доступні ціни забезпечені за рахунок прямих поставок продукції безпосередньо від виробників.
  • Тільки топові бренди, в числі яких Alpro, Joya, Ecomil.
  • Веганські і вегетаріанські десерти з безпечним складом, рекомендовані для дієтичного та дитячого харчування.
  • Можливість покупки оптом зі знижкою.

Рослинні молочні та немолочні десерти з доставкою додому або в офіс. Звертайтеся, наш коллцентр працює цілодобово, а менеджери охоче проконсультують з будь-яких питань.