Довгі макарони - купити Макарони у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Довгі макарони у Одесі


Довгі макарони - це незмінна класика. Чудовий продукт, корисний, недорогий, легкий і швидкий в приготуванні. Спагеті і різноманітна локшина стала основою для незвичайних кулінарних експериментів. Сьогодні відомо понад тисяча оригінальних рецептів, кожен з яких має свої особливості смаку. Примітно, що в кожній країні довгі макарони готують по-своєму. Азіати обов'язково додають до них соєвий соус і рибу, італійці щедро присмачують орегано і додають базилік, а в країнах Середземномор'я - оливки і морепродукти. Страви з макаронів різноманітні, смачні та поживні. Тож не дивно, що вони полюбилися людям у всіх країнах.

У магазині АкваМаркет Ви можете замовити онлайн макарони від кращих світових виробників. В наявності паста Barilla, Divella, Pasta Zara, а також довгі макарони Чумак, Хуторок та інших брендів. Асортимент нараховує десятки найменувань, серед яких є не тільки популярні, але й рідкісні види макаронних виробів. Завдяки прямим поставкам безпосередньо від виробників паста обійдеться в нашому магазині дешевше. Великою перевагою буде також постійна робота АкваМаркет навіть в режимі повного локдауна. Поки офлайн мережі закриваються на карантин, а перед магазинами шикуються черги, ми своєчасно відвантажуємо продукти і доставляємо їх в будь-яку точку країни. Нагадуємо, що макарони доступні до замовлення в роздріб і оптом. Купити довгі макарони Barilla, Reggia, La Pasta можна цілодобово, так як наш сайт працює в режимі 24/7.

Асортимент довгих макаронних виробів

Найвідоміші довгі макарони - це спагетті. Їх довжина становить 25 см, хоча спочатку паста досягала в довжину півметра. Згодом з'явилися й інші різновиди, у яких є свої особливості. Зовні паста здається схожою між собою, але справжній шанувальник макаронів миттєво побачить відмінності і визначить кожен різновид. Давайте розглянемо найпопулярніші види довгих макаронів, в числі яких не тільки італійські, але і азіатські вироби:

  • Спагеті (Spaghetti). Довгі округлі палички діаметром 2 мм. Чудово поєднуються з насиченими густими соусами з томатів, риби, м'яса, а також вершковими заправками. Фактично, соус для спагетті може бути будь-яким, що і робить пасту універсальною в приготуванні.
  • Спагеттіні (Spaghettini). Більш тонкі макарони з круглим перетином 1,63-1,7 мм. Доповнюють морепродукти, оливки, нежирну рибу. Формують класичне поєднання смаку середземноморської кухні.
  • Спагеттоні (Spaghettoni). Довга і тонка паста з круглим перетином діаметром більше 2 мм. Підкреслить смак гарбуза, баранини, яловичини, курячої печінки або молюсків, подається з будь-якими видами соусів.
  • Капелліні (Capellini). Одні з найбільш тонких в світі макаронів з круглим перетином діаметром 1 мм. Капелліні підходять для легких соусів і супів, прекрасно зберігають форму, не дивлячись на таку товщину.
  • Гнізда тальятелле (Tagliatelle). Довгі і плоскі макарони шириною 6-10 мм. Завдяки шорсткій текстурі і пористій поверхні паста чудово затримує на собі навіть густі, насичені соуси. Тальятелле подають з яловичиною, кролятиною, свининою і телятиною.
  • Соба. Легендарна гречана локшина, яка володіє широкими можливостями поєднань з іншими продуктами. Локшина соба чудово гармоніює з кунжутним маслом, горіховими соусами, вугром, курячим філе, морепродуктами. Не менш затребувана вона у вегетаріанців, оскільки поєднується з баклажанами, цибулею, печерицями, брокколі і іншими овочами. В Японії собу традиційно подають холодною, сервіруючи локшину в глибоку бамбукову миску і щедро додаючи в неї всілякі соуси.
  • Удон. Локшина, приготована з пшеничного борошна, солі і води. Дуже широка і м'яка. Не володіє яскравим смаком, тому добре поєднується з пряними, насиченими інгредієнтами. Подають удон з куркою, рибою, овочами, спеціями. У Східній Азії локшина удон найчастіше використовується для приготування WOK.
  • Фунчоза. У тісто додають крохмаль бобових, іноді маніоку або картоплю. Фунчоза дуже легка, а в готовому вигляді стає ідеально прозорою. Її не варять, а просто заливають окропом. В Азії фунчозу часто подають в маринованому вигляді, попередньо замаринував її в соєвому соусі, рисовому оцті і кунжутному маслі. Локшина ідеально поєднується з руколою, овочами, шпинатом, а також морепродуктами, копченою або відвареною куркою. Тому фунчозу можна віднести до універсальних макаронних виробів, що поєднується з будь-якими компонентами.

Як смачно зварити спагетті

Щоб смачно приготувати макарони не обов'язково мати талант шеф-кухаря. Досить знати деякі хитрощі. Варіть пасту у великій кількості води. На 100 грам макаронів використовуйте 1 літр води, збільшуючи обсяг рідини пропорційно вазі пасти. Закидайте спагетті тільки в киплячу воду. Перед цим додайте в каструлю столову ложку оливкової олії, щоб трубочки не злиплися між собою. Під час варіння макарони потрібно постійно помішувати. Час варіння спагетті аль денте - 10 хвилин, повної готовності - 12 хвилин. Готові макарони відкиньте на друшляк і дайте стекти рідини. Потім заправте їх соусом або подавайте з оливковою олією і пахучими травами.