Трубчасті макарони - купити Макарони у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Трубчасті макарони у Одесі


Трубчасті макарони всім нам добре відомі. Це макаронні вироби, які виробляються в формі трубочок довільної довжини і товщини. Примітно, що в асортименті є як невеликі, так і великі вироби (наприклад, канелоні). І саме розмір визначає особливості застосування макаронних виробів в кулінарії. Так, маленькі макарони трубчасті відмінно затримують густі соуси і підливи, тому їх традиційно подають як гарнір до м'ясних, рибних страв. Соус проникає в маленькі отвори всередині трубки, що робить пасту неймовірно соковитою і смачною. У той же час великі макарони призначені для запікання. Класичні канеллоні з фаршем - це візитна картка італійської кухні. Блюдо, що чимось нагадує лазанью, подобається гурманам в усьому світі. І приготувати його може кожен, якщо під рукою є справжні італійські канеллоні Barilla, Reggia, Pasta Zara, виготовлені з твердих сортів пшениці. Купити їх недорого, так само як і інші різновиди трубчастих макаронів Ви можете на сайті АкваМаркет. В наявності продукція кращих брендів, які виробляють макаронні вироби. Паста Divella, La Pasta, Чумак для Ваших кулінарних шедеврів. Завдяки збалансованому складу і якісним інгредієнтам макарони прекрасно зберігають форму після варіння, не розвалюються і не злипаються. Це відмінне джерело вітамінів і мікроелементів, необхідних нашому організму для нормального функціонування. Смачна, поживна паста на відстані одного кліка. Замовлення приймаються як онлайн, так і по телефону. Доставка товарів по Києву та Україні здійснюється будь-транспортною компанією на вибір покупця.

Трубчасті макарони і їх особливості

Макаронні вироби відрізняються один від одного сортом і вихідною сировиною, з якого вони виробляються. Від цього безпосередньо залежить калорійність і хімічний склад продукту. Детальна інформація про склад вказується виробником на упаковці. Примітно, що деякі бренди виробляють виключно пасту з твердих сортів пшениці. Наприклад, Barilla. А в асортименті трубчастих макаронів Хуторок можна знайти як пасту з твердих сортів пшениці, так і з борошна вищого сорту, в якій більше клейковини.

Які види трубчастих макаронів користуються найбільшим попитом:

  • Макарони (macaroni). Виглядають як довга пряма трубочка з прямим або косим зрізом.
  • Ріжки (elbow macaroni). Являють собою короткі вигнуті трубочки з прямим зрізом. Традиційно ріжки використовують для приготування класичної страви макарони з сиром.
  • Пір'я (penne rigate). Коротка паста у вигляді трубочок з косими зрізами по діагоналі з ребристою поверхнею. Паста пенне прекрасно поєднується з будь-якими видами соусів, включаючи томатні заправки. Вона доповнить сирний, рибний, вершковий соус. Тому макарони пенне вважаються універсальним продуктом для приготування багатьох різновидів італійської пасти.
  • Каннеллоні (сannelloni). Паста в вигляді великих трубочок або циліндрів, довжина 12-15 см, діаметр близько 3-6 см. Це різновид сицилійських макаронів, які за традицією вживають в день Святого Стефана. Однак каннеллоні з фаршем настільки смачні і незвичайні, що дане блюдо сьогодні вважається візитною карткою італійської кухні поряд з лазаньєю. Завдяки простору всередині трубок паста підходить для густих соусів і начинок. Найчастіше її запікають, попередньо наповнюючи овочами або м'ясним фаршем.

Скільки варити макарони трубчасті

Час приготування пасти залежить від її сорту. Макарони з борошна вищого сорту готуються швидше, а з твердих сортів пшениці - довше. Орієнтуйтеся на рекомендації виробника. На кожній пачці є рецепт, як варити пенне, ріжки або макарони. Якщо Ви хочете приготувати пасту аль денте (злегка недоварену), то тримайте макаронні вироби в окропі на 1-2 хвилини менше, ніж передбачено для повного приготування.

Готуємо каннеллоні. Рецепт пасти з м'ясною начинкою

Ви напевно не раз бачили в магазині канеллоні Barilla. Любителям м'ясних страв неодмінно сподобається рецепт каннеллоні з м'ясом під соусом бешамель. Це чудова альтернатива набридлим пельменям. У порівнянні з лазаньєю каннеллоні готуються швидше, а смак готового блюда нітрохи не гірше. Отже, що знадобиться для роботи:

  • 12 трубочок каннеллоні.
  • 300 г сирого м'ясного фаршу.
  • 1 цибулина.
  • 3 стиглих томата.
  • 150 г печериць.
  • 100 г твердого сиру.
  • Сіль, перець за смаком.

Краще, якщо фарш буде яловичий. Тоді запіканка вийде не тільки смачною, але й корисною. Але навіть якщо у Вас під рукою свинина, нічого страшного. Блюдо вийде трохи жирніше, але смак його все одно буде чудовим. Як приготувати каннеллоні з м'ясом:

  • Ріпчасту цибулю наріжте дрібними кубиками.
  • Томати бланшуйте в окропі, зніміть шкірку і наріжте дрібними кубиками.
  • Печериці наріжте тонкими і красивими скибочками.
  • На розігріту сковорідку з невеликою кількістю оливкової олії викладіть цибулю і обсмажте її 2-3 хвилини.
  • Потім додайте туди гриби і продовжуйте обсмажувати ще 3-5 хвилин.
  • Викладіть в овочі м'ясний фарш, щедро присипте спеціями і обсмажуйте до готовності, періодично помішуючи.
  • За 5-7 хвилин до готовності м'яса додайте в сковороду томати. Продовжуйте помішувати. За 5 хвилин з томатів впоратися зайвий сік, але соус не загусне.
  • Остудіть начинку і додайте до неї натертий твердий сир.
  • В окремому посуді приготуйте соус бешамель. Для цього розтопіть вершкове масло, введіть в нього борошно і обсмажуйте до золотистого кольору. Після влийте молоко, доведіть соус до густої консистенції.
  • Дно жароміцної форми змастіть вершковим маслом і присипте панірувальними сухарями.
  • Подивіться на упаковці, чи потрібно відварювати каннеллони. Якщо так - відваріть їх до напівготовності в каструлі з великою кількістю води.
  • Наповніть трубочки фаршем, викладаючи кожну в форму.
  • Залийте пасту соусом і щедро присипте тертим сиром.
  • Випікайте каннеллоні в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 35-40 хвилин.

Подавайте запіканку гарячою, прикрасивши свіжою зеленню або листочками зеленого базиліка. Каннеллоні також відмінно поєднуються з легким овочевим салатом. Смачного!