Серветки для оргтехніки - купити Серветки для прибирання у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Buromax, 100 шт., Серветки вологі для оргтехніки Buromax, 100 шт., Серветки вологі для оргтехніки
Артикул: 11196

Серветки для оргтехніки у Одесі


В процесі експлуатації оргтехніки на ній неминуче утворюються забруднення. На екрані осідає пил, з'являються відбитки пальців або плями. Відчистити такі забруднення варто правильно, щоб не пошкодити матрицю. Спеціально для цих цілей створені серветки для монітора, купити які Ви можете в нашому інтернет-магазині. Це зручні аксесуари в компактній і ергономічній упаковці. Для їх виготовлення використані правильні матеріали і спеціальні речовини, що забезпечують високу результативність прибирання. Серветки - це зручний спосіб прибрати бруд і не нашкодити рідкокристалічній матриці монітора.

Чому варто купити серветки для монітора

Досвідчені власники комп'ютерної техніки давно знають про переваги подібних аксесуарів. Серветки не тільки зручні у використанні, але ще і практичні. Витрачаються вони економно, при цьому якість чищення забезпечують бездоганне. Вони повністю безпечні для оптики, що в комплексі продовжує термін її служби. Ось ще кілька переваг, якими володіють серветки для оргтехніки:

  • Прибирання без розводів. Серветки для протирання монітора миттєво видаляють забруднення, розчиняючи навіть найстійкіші плями або органічні відкладення. При цьому слідів на поверхні монітора не залишається. Це вкрай важливо для будь-якої оргтехніки, оснащеної екраном.
  • Не містять спирту. Спеціальні чистячі розчини без етилу - це те, чим просякнуті серветки для оргтехніки. Склад ефективно очищає матрицю, не пошкоджуючи її.
  • Універсальні. Серветки можна використовувати для будь-яких видів техніки, де є екран: монітор, телевізор, планшет, смартфон.
  • Не залишають ворсинок або частинок. Мікрофібра або крепований папір нешкідливий для шкіри людини, а ще ідеально підходить для чищення екрану, тому що не залишає дрібного сміття.
  • Є антистатичний ефект. Після прибирання пил на екран осідає менше, запобігаючи швидкому засміченню.
  • Антибактеріальні властивості. Екран ноутбука або планшета - це місце скупчення бактерій. Що вже говорити про екран смартфона. У чистячих серветок є антибактеріальне просочення, яка видаляє всі мікроби і захищає Вас від шкідливих мікроорганізмів.
  • Зрозумілі правила експлуатації. Кожен швидко розбереться, як користуватися серветками для екранів.
  • Доступна ціна. Навіть брендові серветки для чищення монітора Buromax, Axent стоять абсолютно недорого. Купівля такого корисного аксесуара по кишені кожному власнику техніки.

Які серветки для монітора краще купити

Заглянувши в наш онлайн-каталог, Ви знайдете величезний асортимент чистячих серветок. І всі вони різні. Як вибрати серветки, які точно Вам підійдуть, якщо продаються їх різні види. Давайте розберемося.

Перш за все, визначтесь, який матеріал Вам подобається: целюлоза, мікрофібра, крепований папір. Кожен варіант має свої особливості. Далі - сфера застосування. Більшість серветок дійсно універсальні, але є і окремі серветки для оптики, для смартфонів, для ноутбуків або ПК.

Ще один момент - чи є просочення. Виробники випускають вологі і сухі серветки для монітора. Експерти радять поєднувати обидва варіанти, щоб добитися ідеального результату. Спочатку використовуються вологі серветки для монітора, щоб видалити бруд і розводи, а після поверхню протирають сухими серветками.

Якщо у Вашого екрану є покриття антивідблиску, обов'язково переконайтеся, що серветки підходять для подібних поверхонь. Не зайвим буде антистатичний ефект. Завдяки такій особливості після чистки пил не буде швидко притягатися до екрану, тому чистити його доведеться рідше.

Якщо Ви не впевнені у виборі виробів, зверніться до менеджерів нашого магазину. Вони завжди на зв'язку і готові підказати відповіді на будь-які питання. АкваМаркет пропонує тільки якісні аксесуари по догляду за оргтехнікою, вироблені провідними брендами. Ви можете купити серветки для екрану з доставкою по Києву та Україні, витративши на це мінімум грошей і сил.