Укладка волосся - купити Техніка для догляду та краси у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Укладка волосся у Одесі


Акуратна зачіска - важлива складова іміджу. Особливо, якщо мова йде про жіноче волосся. Безумовно, стрижку або хімічну завивку зробить тільки компетентний перукар, а ось укладання волосся - процедура, освоїти яку під силу кожній жінці. Благо, сьогодні у продажу є різні прилади для укладання волосся, за допомогою яких можна зробити абсолютно все. Трохи часу і вправності - і Ви створите приголомшливі голлівудські локони, грайливі завитки або строго прямі, гладкі пасма. При цьому укладання волосся вдома не відніме багато часу, оскільки сучасні інструменти допоможуть виконати роботу за лічені хвилини.

Різноманіття побутової техніки для волосся вражає. Якщо раніше можна було купити пару-трійку пристроїв з вузьким функціоналом, то сьогодні на полицях магазинів знайдеться обладнання на будь-який смак. Стайлери, плойки, випрямлячі - це лише початок. Примітно, що, незважаючи на появу нових пристроїв популярні «старички» не здають позицій. Плойки все так само користуються популярністю, проте вони істотно відрізняються від моделей, випущених 15-20 років тому. Сьогодні абсолютно всі моделі мають такі особливості:

  • Безпечне покриття пластин, що не шкодить волоссю при термічній обробці.
  • Різні температурні режими роботи, завдяки яким можна знайти індивідуальний підхід до волосся будь-якого типу.
  • Функція автоматичного відключення, яка забезпечує додаткову безпеку.
  • Шнур, що прокручується. Це значно подовжує термін служби техніки.

А ще нові стайлери і випрямлячі радують приємним дизайном. У них ергономічний корпус, невелика вага, зручні ручки, завдяки чому навіть тривала робота не викликає втоми. Які аксесуари і пристрої користуються найбільшим попитом?

Плойка для волосся

Призначена для формування локонів різного діаметру і виду. Вдома частіше можна побачити класичну плойку, а ось в салонах використовується конусна, в якій немає затиску. Пристрої є одинарні, подвійні і навіть з кількома стовбурами, щоб робити ретро кучері. Цікаво виглядає плойка гофре для волосся, за допомогою якої роблять не тільки об'ємні зачіски, але і прикореневій обсяг. Найбільш затребувані моделі з керамічним і тефлоновим покриттям, оскільки вони більш щадні і не травмують волосся. Як вибрати плойку під Ваше волосся? Орієнтуйтеся не тільки на дизайн і тип пристрою, але ще і на температурний режим. Для завивки тонкого і слухняного волосся досить 150 ° С, а ось густі і важкі локони накручують при температурі 180-200 ° С.

Фен для волосся

Використовується як для сушіння, так і для укладання. Зараз можна купити фен для волосся з різними насадками, щоб формувати будь-які види зачісок. Моделі відрізняються за потужністю, функціоналом, дизайну, кількості режимів роботи. Пристрої мають додаткові можливості, що значно підвищує комфорт їх використання. Так, фен-щітка для волосся з іонізацією знадобиться для пушистих волосків, що електризуються. А пристрій з вбудованим фільтром для дрібного сміття менше забруднюється, відповідно, служить довше.

Випрямляч для волосся

Прилад з двома пластинами, за допомогою яких можна не тільки вирівнювати пасма, а й робити невеликі локони. Також у продажу є випрямлячі зі знімними пластинами. У комплект входять як рівні, так і гофровані пластини, щоб за допомогою одного пристрою можна було як витягнути і вирівняти пасма, так і надати їм складний рельєф. Маючи під рукою випрямляч Rowenta, Panasonic кожна дівчина швидко укладе волосся в домашніх умовах не гірше, ніж в салоні краси. Особливо популярний прилад у власниць каре і кучерявого, неслухняного волосся.

Мультистайлер для волосся

Оскільки для кожного приводу і настрою жінки хочуть створювати цікаві та індивідуальні зачіски, виробники випустили багатофункціональний прилад - мультистайлер. Він об'єднує в собі відразу кілька пристроїв, дозволяючи вирівнювати, накручувати, сушити і укладати волосся практично будь-яким способом. Тому замість різних девайсів достатньо купити один прилад і міняти функціональні насадки.

Всілякі прилади для укладання волосся від провідних світових виробників Ви знайдете на сайті АкваМаркет. Менеджери охоче підкажуть, як вибрати техніку під Ваші потреби з урахуванням фінансових можливостей. В наявності тільки топові бренди: Gorenje, Philips, Panasonic, Rowenta за найпривабливішою ціною. Ви можете замовити бігуді, стайлер або випрямляч з доставкою в Київ або будь-яке інше місто України. Працюємо для Вас цілодобово!