Печиво - купити Борошняні вироби у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (22)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Lukas, 2 кг, Печиво Вушка, листкове Lukas, 2 кг, Печиво Вушка, листкове Lukas, 2 кг, Печиво Вушка, листкове
Артикул: 16653
Biscotti Деліціо Мікс, 450 г, Печиво здобне пісочно-відсадне
Артикул: 90194
новинка!
Lukas, 450 г, Печиво, Марцелик, Листкове Lukas, 450 г, Печиво, Марцелик, Листкове
Артикул: 20406
Roshen, 185 г, Печиво зі смаком масла і ванілі, До кави Roshen, 185 г, Печиво зі смаком масла і ванілі, До кави Roshen, 185 г, Печиво зі смаком масла і ванілі, До кави
Артикул: 18103
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Roshen, Lovita, 127 г, Печиво здобне з фундуком
Артикул: 60502
Roshen, Lovita, 150 г, Печиво з арахісом Roshen, Lovita, 150 г, Печиво з арахісом
Артикул: 12422
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Roshen, Lovita, 150 г, Печиво зі шматочками апельсину Roshen, Lovita, 150 г, Печиво зі шматочками апельсину
Артикул: 14536
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Roshen, Lovita, 150 г, Печиво зі шматочками шоколадної глазурі Roshen, Lovita, 150 г, Печиво зі шматочками шоколадної глазурі
Артикул: 12423
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Roshen, Lovita, 150 г, Печиво шоколадне, зі шматочками шоколадної глазурі Roshen, Lovita, 150 г, Печиво шоколадне, зі шматочками шоколадної глазурі
Артикул: 12424
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Roshen, До кави, 185 г, Печиво з пряженим молоком
Артикул: 9970
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Yarych, 155 г, печиво, Марія з молоком і кальцієм Yarych, 155 г, печиво, Марія з молоком і кальцієм
Артикул: 8644
Roshen Lovita, 150 г, Упаковка 12 шт., Рошен, Печиво зі шматочками шоколадної глазурі
Артикул: 12423
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Roshen, 185 г, Рошен, Упаковка 28 шт., Печиво До кави, зі смаком масла та ванілі
Артикул: 18103
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Biscotti Фондані, 500 г, Печиво пісочне, шоколадне
Артикул: 85685
Biscotti, Баніні, 500 г, Печиво з кремово-банановою начинкою Biscotti, Баніні, 500 г, Печиво з кремово-банановою начинкою
Артикул: 80090
Biscotti, Кокоша, 400 г, Печиво пісочне, з кокосом Biscotti, Кокоша, 400 г, Печиво пісочне, з кокосом
Артикул: 80096
Biscotti, Тутті-фрутті, 550 г, Печиво здобне пісочне, з вишневим повидлом Biscotti, Тутті-фрутті, 550 г, Печиво здобне пісочне, з вишневим повидлом
Артикул: 80103
Roshen Lovita, 150 г, Упаковка 12 шт., Рошен, Печиво з арахісом
Артикул: 12422
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Roshen Lovita, 150 г, Упаковка 12 шт., Рошен, Печиво шоколадне зі шматочками шоколадної глазурі
Артикул: 12424
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Печиво у Одесі


Пряники в Україні вважаються одним з улюблених десертів. Смачні, м'які, ароматні, вкриті цукровою глазур'ю, ці кондитерські вироби символізують свято. Немає нічого смачнішого, ніж відкушувати пряник і запивати його ковтками гарячого, ароматного чаю. Але якщо раніше ласощі могли дозволити собі тільки дуже забезпечені люди, сьогодні пряники доступні кожному покупцеві. На прилавку нашого магазину Ви знайдете широкий асортимент кондитерських виробів, виготовлених кращими виробниками. Медові і фігурні пряники з начинкою Київхліб, Деліція, Lambertz і багатьох інших торгових марок можна замовити з доставкою по Києву та Україні. Коллцентр магазину працює цілодобово, а менеджери охоче прийдуть на допомогу і підкажуть, як оформити замовлення і здійснити оплату.

Пряники. Склад і калорійність

Насправді класичний рецепт пряників простий і нехитрий. В його основі лежить суміш житнього борошна, яєць, молока і меду. За бажанням в тісто додають всілякі інгредієнти: шоколад, цедру лимона, цукати, горіхи, імбир, корицю, гвоздику. Компоненти, багаті ефірними маслами, насичують тісто різноманітними ароматами. Тому готовий продукт виходить неймовірно смачним і насиченим. Пряники медові не сплутати ні з чим. Вони суттєво відрізняються від печива та інших видів кондитерських виробів.

Калорійність пряників в середньому становить 335 кКал на 100 грамів продукту. Енергетична цінність залежить від компонентного складу тіста. Випускають прості і фігурні пряники, з прикрасою поверхні за допомогою глазурі, ганаша, цукрової пудри. Залежно від технології виробництва пряники бувають заварні і сирцеві. У першому випадку борошно в процесі приготування заварюють, а в другому - ні. Бувають також пряники з начинкою, коли всередині виробів є яблучне або фруктово-ягідне пюре. Як правило, обсяг начинки становить приблизно 10-15% загальної маси виробу. Термін придатності пряників залежить від упаковки і умов зберігання. В середньому це 30-45 днів.

Асортимент кондитерських виробів

На сьогоднішній день виробники випускають різні види випічки, яка різниться за технологією приготування, рецептурами і смаковими властивостями. Які види пряників можна купити з доставкою в нашому магазині:

  • Ворзельські пряники. Це один з найсмачніших варіантів на думку покупців. Насичений, ароматний, концентрований пряниковий батончик, вкритий шоколадною глазур'ю і декорований білою глазур'ю. Ворзельські пряники - це гармонія різноманітних смакових відтінків. Всередині є начинка з яблучного повидла, що робить борошняний виріб неймовірно соковитим. Оскільки тісто досить м'яке, такі солодощі полюбляють не тільки діти, але і дорослі, а також люди похилого віку, яким складно жувати сухі печива.
  • Баварські пряники. Якщо Вам подобаються насичені, ароматні пряники, рецепт цього тіста точно прийдеться Вам за смаком. Відмінна риса цих кондитерських виробів полягає в додаванні рому, цукатів, анісу і кориці. В результаті тісто наповнюється неймовірними ароматами і смаковими відтінками, а готовий пряник поєднує в собі медову солодкість і пікантність використаних прянощів. Баварські пряники часто покривають шоколадною глазур'ю.
  • Пряники медові. Класичний пряник з помірно твердою текстурою. Яскраво виражений аромат меду та житнього борошна. Пряники медові можуть покриватися глазур'ю або шоколадом, а найпростіші зовсім не мають декору.
  • Шоколадні пряники. Улюблене частування для дорослих і дітей. У тісто додають шматочки шоколаду або какао, щоб надати готовим виробам характерний смак і колір. Особливо популярні у покупців шоколадні пряники з тріщинами, присипані цукровою пудрою. За смаком вони трохи схожі на кекси або брауні, однак характерний присмак житнього борошна робить десерт впізнаваним і неповторним.
  • Пряники цукрові. Саме ці кондитерські вироби ми звикли бачити на прилавках магазинів. Тісто готують за класичним рецептом, додаючи всередину цукати, горіхи, яблучне повидло. Готові пряники з начинкою щедро покривають цукровою глазур'ю, тому тісто стає білим.
  • Імбирні пряники. Традиційна американська випічка, яку готують в період новорічних і різдвяних свят. Пряник - це величезне різноманіття рецептів. Він може бути твердим або м'яким як бісквіт, виконуватися в будь-якій формі, прикрашатися глазур'ю або цукром, пудрою, шоколадом. Особливість тіста полягає в неповторному ароматі імбиру, що надає продукту корисні властивості.

Всі ці та інші кондитерські вироби Ви можете вигідно замовити онлайн на сайті АкваМаркет. Каталог регулярно поповнюється новинками, з'являються оригінальні солодощі з різних країн світу. Свіжі, духмяні пряники для дітей і дорослих. При замовленні оптом діють спеціальні ціни, тому у нас можна купити пряники в Києві дешево для подальшої реалізації. Співпрацюємо з представниками сегмента HoReCa, суб'єктами підприємницької діяльності.