Галети - купити Хлібні вироби у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Nordic, 30 г, Галета вівсяна з брусницею
Артикул: 60979

Галети у Одесі


Галети армійські виявилися настільки смачними і поживними, що їх стали виробляти для продажу в роздрібних магазинах. Ці прісні хлібні печеньки припали до смаку покупцям. У назви французьке походження. Дослівно «галети» перекладається як валун, голяк. У продукту є кілька особливостей, які суттєво відрізняють його від інших видів печива або крекерів. По-перше, це структура. Галети - це щільне, прісне печиво, яке з трудом ламається і майже не кришиться. Завдяки такій особливості коржики стійкі до дії мікроорганізмів і хлібних шкідників. Вони довго зберігають смакові якості, не псуються і не пліснявіють. Середній термін зберігання галет складає близько трьох років. Це робить продукт незамінним в туристичному харчуванні. Галети, приготовані за класичним рецептом, витримають перепади температур, вологість або сухе повітря. Тому вони незмінно супроводжують мандрівників в експедиціях, походах і тривалих поїздках.

Друге, чим відрізняються галети від печива, це смак. Галети прісні, не солодкі і за рідкісним випадком трохи солонуваті. У них виразно відчувається смак борошна, з якого вони виготовлені. Третє - це харчова цінність. Незважаючи на досить високу калорійність, галета - це продукт, який містить складні вуглеводи. Відповідно, на відміну від солодкого печива, не викликає різкого стрибка цукру в крові. Галети часто називають «морський хліб», «хліб льотчика», тому що печиво забезпечує заряд енергії і дарує тривале відчуття насичення, оскільки складні вуглеводи перетравлюються повільно.

Подібні особливості зробили печиво популярним продуктом харчування. Гіпоалергенний продукт можна побачити в раціоні вагітних і годуючих грудьми жінок, галети корисні для дітей в якості прикорму. Печиво використовується в дієтичному харчуванні людей, хворих на цукровий діабет, виразку.

Що входить до складу

Класичний рецепт галет передбачає використання води та пшеничного борошна. Однак сьогодні асортимент значно розширився, оскільки виробники використовують інші види борошна, додаткові інгредієнти і спеції. Так, у продажу є рисові галети, що не містять глютену, а також вівсяні галети, багаті вітамінами групи В. Додатково в тісті присутні сода, крохмаль, рослинне масло, різні приправи.

Калорійність галети

Якщо печиво приготовлено за класичним рецептом, то його калорійність мінімальна. Воно підходить для тих, хто дотримується дієти. Якщо ж додати в тісто яйця, цукор, рослинний або тваринний жир, то калорійність галет збільшиться до 550 г залежно від використаних добавок.

Асортимент печива сьогодні неймовірно широкий і тут знайдуться продукти на будь-який смак. Можна купити класичні галети дієтичні, виготовлені з цільнозернового пшеничного, вівсяного борошна, а також галети з висівками. Є й інші види галет: солодкі, солоні, з сиром, з маком, з цибулею, з базиліком або чебрецем, з насінням або темним шоколадом. Вибір практично безмежний.

У чому користь галетного печива

Низька калорійність при відмінних смакових характеристиках робить галетне печиво популярним і затребуваним у покупців. Продукти з цільного борошна містять цінні вітаміни, мікро- і макроелементи, які зміцнюють імунітет. Незаперечна користь продукту для органів шлунково-кишкового тракту. Регулярно вживаючи галети, можна відзначити поліпшення перистальтики кишечника. Усуваються такі проблеми, як запор, метеоризм або здуття шлунка.

Оскільки галети Нордік досить ситні, з'їсти їх багато не вийде навіть при великому бажанні. Тому галети рекомендовані в дієтичному раціоні тим, хто худне або підтримує масу тіла. У галет гіпоалергенний склад, тому їх можна давати маленьким діткам, вживати вагітним і жінкам в період лактації. А якщо підібрати печиво без глютену, то поласувати галетами зможуть люди з індивідуальною непереносимістю даної речовини.

Купити галети від кращих виробників Ви можете в інтернет-магазині АкваМаркет. Ми пропонуємо якісне печиво за доступними цінами. Наші переваги:

  • Величезний асортимент продукції від різних брендів.
  • Доступні ціни, забезпечені прямими поставками товару безпосередньо від виробників.
  • Можливість купити галети оптом і в роздріб.
  • Доставка товару по Києву і Україні.
  • Онлайн-консультація по вибору і оформленню замовлення.
  • Цілодобовий коллцентр 8877, куди можна звернутися з будь-яким питанням.

Поки офлайн магазини знову закриваються на локдаун, ми продовжуємо працювати і забезпечуємо покупців якісними продуктами харчування. Замовляйте галети сьогодні, і ми відправимо їх в будь-яке місто України зручною транспортною компанією.