Прокладки щоденні - купити Прокладки у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Прокладки щоденні у Одесі


Жіноча гігієна істотно відрізняється від чоловічої. Представницям прекрасної половини людства необхідно використовувати додаткові засоби гігієни, щоб забезпечити собі комфорт в тій чи іншій ситуації. Так, багато дівчат використовують щоденні прокладки, які захищають нижню білизну і одяг. Це тонкі гігієнічні прокладки, які не видно під одягом. Топові виробники Белла, Діскріт, Олвейс випускають прокладки щоденні в індивідуальній упаковці, щоб їх зручно було носити в сумочці.

Навіщо потрібні щоденні прокладки? Вони використовуються для додаткового захисту від природних виділень, які з'являються до і після місячних, під час овуляції. Прокладка щоденна перешкоджає попаданню виділень на білизну або одяг, тому дівчина відчуває комфорт, свіжість і впевненість в будь-якій ситуації. Вироби відрізняються еластичністю, мають високі абсорбуючі властивості, можуть блокувати запахи. Деякі щоденні прокладки Котекс володіють додатковим всмоктуючим шаром, тому можуть використовуватися в останні дні менструації, коли виділення вже недостатньо рясні для застосування звичайної прокладки або тампона.

Щоденні прокладки і гігієнічні прокладки. У чому відмінності

Конструктивно вироби схожі один на одного і виробляються з ідентичних матеріалів. Ультратонка щоденна прокладка складається з декількох шарів, виконує схожі функції. Різниця полягає в цільовому призначенні. Щоденні прокладки розраховані на застосування до і після менструації, оскільки ємність, розміри і товщина не дозволяють виробу увібрати велику кількість виділень.

Види щоденних прокладок

Класифікують вироби за різними критеріями. Є щоденні прокладки для трусиків різної форми (сліпи, танга, стрінги), прокладки з ароматизацією і без. Також поділяють засоби гігієни на кілька груп залежно від розмірів і всмоктуючої здатності. Прокладки бувають:

  • Ультратонкі. Підходять для незначних виділень.
  • Звичайні. Вбирають більше вологи, ніж ультратонкі. Тому можуть застосовуватися в періоди більш рясних виділень.
  • Великі. Володіють найбільшою вбираючою здатністю. Застосовуються в останні дні менструації або в післяпологовий період.

З чого зроблені щоденні прокладки

Провідні виробники жіночих засобів гігієни постійно вдосконалюють виробничий процес, а також компонентний склад продукції. Сьогодні прокладки Белла, Діскріт, Олвейс виробляються з натуральних біорозкладних матеріалів без використання хлору або агресивних відбілювачів. Особливості дії щоденної прокладки найкраще розкриє її конструкція. Як правило, щоденні складаються з таких шарів:

  • Верхній. Виготовляється з натурального гіпоалергенного матеріалу, приємного до тіла.
  • Розподільний прошарок. Пористий матеріал з деревного або синтетичного волокна.
  • Абсорбуючий прошарок. Тут виробники комбінують целюлозу і суперабсорбенти, щоб прошарок перетворював рідину в гелеобразну масу.
  • Клейкий шар. Для його створення застосовують різні полімери і синтетичні смоли.
  • Підкладка. Виконана з волокнистого матеріалу або поліетилену.

Лібресс, Котекс, Обі випускають прокладки щоденні з просоченням натуральними екстрактами календули, ромашки, алое. Це не тільки приємний аромат, але і додаткові антисептичні або антибактеріальні властивості гігієнічної продукції.

Правила використання щоденних прокладок

Щоб засоби гігієни не провокували дискомфорт, слід дотримуватися кількох простих правил. При покупці обов'язково перевіряйте цілісність упаковки, а також терміни виготовлення і зберігання. Гігієнічні прокладки розраховані на носіння протягом 2-3 годин, після чого виріб обов'язково слід замінити. Не зберігайте прокладки щоденні у ванній кімнаті. Висока вологість вплине на якість засобів гігієни, провокуючи розмноження патогенної мікрофлори. В цьому випадку користь щоденних прокладок буде втрачена повністю. Діставайте вироби з упаковки тільки чистими руками, попередньо вимивши їх з милом.

Які щоденні прокладки вибрати, безумовно, дівчина вирішує сама. Наше завдання - забезпечити широкий асортимент продукції і можливість цілодобового онлайн-замовлення. АкваМаркет відібрав найкращі щоденні прокладки від топових виробників Always, Libresse, Carefree, Eco by Naty. В наявності міні-упаковки і економ-пачки по 80-100 штук. Доставка товару здійснюється в Київ, Харків, Львів, Одесу та інші міста України. Оцініть переваги роботи з сучасним онлайн-майданчиком для покупок, а ми надамо якісний сервіс і кращі товари для інтимної гігієни.