Ватні диски - купити Вироби з вати у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Bella, 80 шт., Косметичні ватні диски
Артикул: 6360
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Ватні диски у Одесі


Ватні диски та палички сьогодні стали незамінним елементом арсеналу гігієнічних засобів, без яких практично неможливо уявити повсякденне життя. Раніше для подібних процесів ми використовували вату, проте не у всіх ситуаціях вона була зручною. Ватний диск більш ергономічний, практичний та комфортний у використанні. Користуватися такими аксесуарами безпечно та зручно, адже м'які вироби делікатно впливають на шкіру обличчя та тіла. Для чого можна використовувати ватяні диски:

  • Знімати декоративну косметику за допомогою молочка або міцелярної води.
  • Протирати обличчя тоніком або лосьйоном.
  • Стирати лак із нігтів.
  • Робити компреси чи примочки на невелику ділянку тіла.
  • Обробляти та знеражувати шкіру перед ін'єкцією.

Ватні спонжі не залишають ворсинок на шкірі або іншій поверхні, як це часто буває у разі використання вати. На відміну від вати, косметичні диски мають високі абсорбційні характеристики. Вироби чудово вбирають вологу, зберігаючи цілісну форму і не збиваючись у «комочок», як це часто відбувається з ватними тампонами. Не дивно, що такі косметичні аксесуари отримали широке застосування.

Переваги використання продукції

Натуральна бавовна та трохи віскози – ось те, з чого роблять ватяні диски. Чисте бавовняне волокно, змішане з невеликою кількістю синтетики, ретельно спресовують та надають виробам потрібну форму. Іноді зустрічаються диски бамбукові та лляні, але вони менш популярні.

Крім практичності бавовняні ватяні диски мають безліч інших переваг, про які варто сказати окремо. Так, диски для обличчя є повністю екологічним та безпечним продуктом, який має нейтральний Рh. Як результат, користуватися ватними дисками Novita або Bella можуть навіть люди з чутливою шкірою, схильною до алергічних реакцій. Пориста структура чудово вбирає вологу, дозволяючи якісно очищати поверхню шкіри. Вироби випускають у зручній упаковці, яка захищає диски від контакту із зовнішнім середовищем. У процесі зберігання та використання спонжі легко витягувати з упаковки, не менш просто відбувається й утилізація. Ватні диски гіпоалергенні, екологічні та недорогі, особливо якщо купити їх оптом. Вони отримали застосування у косметології чи побуті, у медицині. Для цих цілей виробники випускають стерильні ватні спонжі, підходять вони навіть по догляду за шкірою малюків.

Які ватні диски можна купити

Традиційно найбільший попит у споживачів мають круглі спонжі для вмивання обличчя ідеально білого кольору. Однак у нашому магазині Ви можете знайти і нестандартні рішення, які стануть у нагоді в певних ситуаціях. Наприклад, форма дисків не обов'язково має бути круглою. Є й овальні ватні спонжі, затребувані молодими батьками для догляду за дитячою шкірою. Рідше зустрічаються прямокутні та квадратні диски, вартість їх на порядок вища за рахунок нестандартної форми.

Поверхня виробів може бути гладкою або рифленою, проте ці характеристики не впливають на якість очищення поверхні. Важливіше звернути увагу на пухкість, якою володіє матеріал. Якісні ватяні диски добре тримають форму і не розповзаються, а ось дешеві та пухкі матеріали можуть залишати по собі ворсинки, розділятися на дві половини в процесі експлуатації.

Що стосується забарвлення, то тут є варіанти. Найчастіше споживачі зупиняють вибір на класичних білих аксесуарах, але можна знайти і кольорові ватяні диски: рожеві, блакитні, зелені, фіолетові.

Розміри круглих ватних дисків стандартні та становлять 50-60 мм у діаметрі. Аксесуари нестандартних форм можуть бути трохи більшими або меншими.

Купити ватяні диски оптом та в роздріб.

Косметичні диски для особи впевнено увійшли до нашого повсякденного побуту. Ці м'які ватяні кружечки з рівною поверхнею використовують дорослі та діти. Пропонуємо Вам подбати про запас потрібних аксесуарів та замовити онлайн ватяні диски на сайті АкваМаркет. Продукція перевірених брендів: Lady Cotton, Masmi, Bella, Novita. Упаковки по 50, 80, 100, 120 штук, кольорові та ідеально білі косметичні диски з натуральної бавовни. При замовленні аксесуарів гуртом діють знижки. Доставка з Києва по Україні здійснюється в найкоротші терміни, завдяки чому наші покупці не втрачають часу і своєчасно отримують товар. У нас можна купити не тільки самі аксесуари, але й оригінальні органайзери для ватних дисків для зручного зберігання виробів. Замовлення через кошик сайта приймаються цілодобово.