Ватні палички - купити Вироби з вати у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Bella 160 шт., Ватні палички гігієнічні
Артикул: 7846
Bella, 200 шт., Ватяні палички гігієнічні
Артикул: 19514

Ватні палички у Одесі


Поряд зі спонжами ватні палички сьогодні є одним з найбільш затребуваних засобів гігієни. Це зручний аксесуар, що дозволяє виконати різноманітні процедури, починаючи від чищення вух і закінчуючи нанесенням макіяжу. Зовні виріб являє собою пластикову або бамбукову паличку, на кінці якої намотана вата. Універсальність застосування і неймовірний комфорт від використання зробили товар справжнім бестселером. Вушні палички і їх переваги:

  • Абсолютна екологічність. Продукція таких брендів, як Novita, Bella, Lady Cotton проводиться з гіпоалергенних і натуральних матеріалів. Отже, в ході застосування вироби не провокують алергічних реакцій і не мають негативного ефекту навіть на саму чутливу шкіру.
  • Просте використання. Все, що потрібно знати про ватяні палички: застосування їх в побуті зрозуміло кожному.
  • Універсальність використання. Крім безпосередньої процедури чистки вух за допомогою ватних паличок можна виконувати і інші процеси. Їх використовують для нанесення, коригування та видалення макіяжу, нанесення косметичних засобів, медичних препаратів (йоду, зеленки, мазей), обробки ран або порізів, чищення носа і навіть прибирання будинку або чищення салону транспортного засобу.
  • Компактна і ергономічна упаковка. Виробники пропонують купити ватяні палички в пакетах, футлярах, тубах, коробках. Варіантів упаковки та фасування маса, що значно спрощує зберігання та експлуатацію виробів. Крім того, будь-яка упаковка не займає багато місця в ящику столу або на туалетному столику. При необхідності кілька паличок можна брати з собою в поїздку, упакувавши в косметичку.
  • Низька витрата. Оскільки однією-двох паличок досить для проведення ряду процедур або маніпуляцій, навіть сама невелика упаковка буде витрачатися досить довго.
  • Доступна ціна. Незаперечна перевага виробів - низька вартість. А якщо замовити онлайн ватяні палички в економ-упаковці, можна заощадити ще більше.

До достоїнств продукції також можна віднести великий асортимент. Палички випускають в великому різноманітті. Вони виконуються з різних матеріалів, що впливає на вартість. Є вироби з повністю біорозкладаних матеріалів, з паличками різних кольорів і відтінків, намотуванням різного об'єму вати. Окремо варто згадати ватяні палички з обмежувачем. Завдяки спеціальній конструкції області намотування такі вироби абсолютно безпечні для застосування, оскільки немає ризику випадково отримати травму. Часто купують такі ватяні палички для дітей, щоб безпечно і комфортно чистити вушка, носик, область пупка у новонароджених. Але і дорослим подобаються подібні особливості товару.

Як вибрати ватяні палички

Якісні вироби знайти досить просто, якщо знати, на що звертати увагу. Враховуйте, що навіть матеріал стержня багато в чому впливає на комфорт використання гігієнічних засобів. Тому краще віддавати перевагу паличкам зі стрижнем з бамбука, дерева або щільного поліпропіллена. Вони екологічні і міцні, безпечні та зручні. Наконечники кращі з 100% бавовни. Склад матеріалу обов'язково вказується на упаковці. Що стосується обмежувача, то тут все індивідуально. Якщо в ньому є потреба, краще купити палички з обмежувачем. Особливо, якщо товар купується для догляду за малюком.

Насправді купити якісні палички просто - достатньо вибрати відомий і перевірений бренд. У числі лідерів можна назвати Lady Cotton, Novita, Bella, Baby Team, Masmi. Ці торгові марки використовують тільки якісну і екологічну сировину, сучасні технології і герметичні упаковки. Тому вушні палички зручні у використанні, повністю натуральні, без сінетіческіх домішок.

Замовити ватяні палички з обмежувачем або без Ви можете на сайті АкваМаркет прямо зараз. Найбільший вибір гігієнічних засобів від перевірених брендів. Тільки якісні вушні палички з доставкою по Києву та Україні. Ми швидко відправимо товар в будь-яку точку країни, Вам доступні різні способи оплати та можливість замовити вироби онлайн в будь-який час. Магазин АкваМаркет працює цілодобово навіть в умовах локдауна.