Засіб для чищення килимів - купити Догляд за меблями у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Засіб для чищення килимів у Одесі


Килим або килимове покриття можна порівняти з фільтром, який збирає пил і дрібні забруднення з повітря. Він вбирає в себе гази, аромати, випаровування. Також покриття забруднюється безпосередньо від механічного впливу. Ми проливаємо на килими каву і чай, ступаємо по ньому в брудному взутті. Тому обов'язково потрібно регулярно чистити покриття, щоб видаляти плями і пил. Для цих цілей використовують спеціальну побутову хімію, яка ефективно справляється зі стійкими забрудненнями і видаляє з ворсу пил.

Замовивши на АкваМаркет засіб для чищення килимів, Ви можете істотно заощадити. Немає необхідності звертатися в клінінгову службу, щоб ретельно помити покриття. Досить замовити шампунь для чищення килимів і виконати вологе прибирання за допомогою пилососа. У нашому онлайн-каталозі зібрано широкий асортимент побутової хімії від провідних українських та зарубіжних виробників. А оперативна доставка в Київ, Харків, Львів, Дніпро дозволить Вам заощадити не тільки гроші, але і час.

Засоби для килимів. Що купити

На ринку запропонована різноманітна побутова хімія, яка має свої особливості в залежності від цільового призначення. Вибирати засіб варто з урахуванням того, що потрібно зробити. Оскільки вологе прибирання та дезінфекція килимових виробів здійснюється різними препаратами. Щоб підібрати оптимальний продукт слід точно знати асортимент доступних товарів. На сайті АкваМаркет запропоновані всі затребувані засоби для килимів, що використовуються в побуті або в сфері професійного клінінгу. Ось найпопулярніші продукти:

  • Піна. Простий і зручний спосіб чистки килимів. До складу засобу входять активні компоненти, які «висмоктують» бруд з ворсу. Досить розпорошити піну на поверхню килимового покриття і залишити на кілька хвилин. Потім килим слід пропилососити і дати повністю висохнути.
  • Плямовивідник для килимів. Використовується для видалення стійких плям і забруднень. Якщо на покритті є в'їдаються плями кави, вина, крові, фарби, слід використовувати засіб для виведення плям для килимів. Засіб впорається навіть з застарілими забрудненнями, повернувши покриттю колишню чистоту. Допускається використання засобу для виведення плям в комплексі з іншими засобами.
  • Спрей. Ще один спосіб точкової очищення покриттів від локальних забруднень. Швидко виводить плями. Досить бризнути вміст на забруднену ділянку, трохи почекати і промити проблемне місце чистою водою. Деякі спреї працюють як піна. Висохлий засіб прибирають з поверхні пилососом або серветкою.
  • Шампунь для килимів. Використовуються для регулярного догляду за килимовим покриттям. Шампуні видаляють забруднення, очищають ворс, надають йому м'якість і блиск.

Також у нас є дезінфікуючі засоби, які мають комплексну дію. Щоб купити товари онлайн достатньо витратити всього кілька хвилин. Замовлення приймаються безпосередньо на сайті або по телефону. Запропоновані в нашому онлайн-каталозі засоби для чищення килимів володіють такими властивостями:

  • Гіпоалергенний склад, що включає компоненти рослинного і мінерального походження.
  • Висока ефективність. Видалення забруднень з першого разу.
  • Екологічна безпека.
  • Сертифікація контролюючими органами України, Америки, Європи.
  • Безпека для дітей, вагітних жінок і домашніх тварин.
  • Універсальність застосування. Засоби можуть використовуватися як в побуті, так і в сфері клінінгових послуг. Також вони можуть бути застосовані в дитячих садах, медичних установах.

Оптовим замовникам надаємо знижки та спеціальні цінові пропозиції, що дозволяють купити засіб для чищення килимів максимально вигідно.