Засоби для акрилових ванн - купити Засоби для ванної у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Sano, Jet, 1 л, Засіб для миття акрилових поверхонь Sano, Jet, 1 л, Засіб для миття акрилових поверхонь
Артикул: 13794

Засоби для акрилових ванн у Одесі


Акрилова ванна - мрія багатьох домовласників. Однак поверхні акрилу лякають споживачів складнощами догляду. Дійсно, навколо акрилових ванн ходить багато суперечок. Вважається, що акрил - матеріал примхливий, і він вимагає особливого догляду, що має на увазі купівлю дорогої побутової хімії. Але чи так це насправді?

Ванна акрилова: особливості

Незважаючи на гадану складність догляду, у акрилових поверхонь є маса позитивних якостей. Перше - це варіативність форм. Тільки акрил дозволяє реалізувати сміливу задумку і зробити ванну нестандартної форми. Крім того, у виробів є й інші переваги, в числі яких низька теплопровідність, високі гігієнічні якості, невелика вага і доступна ціна. Гарна ванна з акрилу прослужить 5-8 років, не втративши свої характеристики. Звичайно, за нею доведеться правильно доглядати.

Перед покупкою варто розібратися в тому, що не можна робити в акрилової ванні. Тут є цілий список, чого боїться акрилова ванна:

  • Контакту з гострими і твердими предметами. В тому числі, це можуть бути кігті тварин або гострі кути тазів.
  • Чистки жорсткими абразивними або порошкоподібними речовинами.
  • Високих температур. Акрил погано переносить термічні навантаження, тому мити і обполіскувати поверхню потрібно прохолодною водою.
  • Дії прямих сонячних променів. Під дією ультрафіолету акрил швидко жовтіє і втрачає свої експлуатаційні властивості.

Догляд за акриловими ваннами в домашніх умовах

Є маса рад, чим мити акрилову ванну і як це робити. Щоб не завдати виробу непоправної шкоди, рекомендуємо використовувати особливу побутову хімію. У нашому магазині продаються спеціальні засоби для акрилових ванн, розроблені з урахуванням особливостей цього матеріалу. Чистячі засоби мають щадний склад, в них немає абразивних частинок або концентрованих хімічних речовин. Завдяки цьому побутова хімія дозволяє швидко і ефективно видалити забруднення, забезпечивши сантехніці якісний догляд.

Однак дуже часто користувачі стикаються з індивідуальними проблемами, характерними саме для цього виду ванн. Отже, розберемо найчастіші ситуації:

  • Як повернути блиск акриловій ванні. Щоб поверхня знову стала ідеально гладкою і глянсовою її потрібно відполірувати. Для цих цілей слід купити спеціальний спрей і нанести його на поверхню м'якою серветкою.
  • Як прибрати плями або розводи на акриловій ванні. Забруднення видаляють спеціальними миючими засобами, які не ушкоджують акрилові поверхні.
  • Як прибрати наліт і камінь на акриловій ванні. Тут можна обійтися підручними засобами. Використовуйте кислоти (лимонну або оцтову, але в концентрації не більше 7%).
  • Як прибрати подряпини на акриловій ванні. Головний недолік акрилових поверхонь полягає в тому, що вони швидко дряпаються. Але і тут допоможе полірування. Тільки в даному випадку потрібно зачистити все подряпини дрібнозернистим шліфувальним папером, після чого проводиться повна поліровка.
  • Як прибрати іржу з акрилової ванни. Використовуйте спеціальні засоби від іржавого нальоту, які підходять для даної поверхні.

Засоби для догляду за акриловою ванною

Спеціалізована побутова хімія - це вірний помічник у збереженні зовнішнього вигляду і якості акрилової ванни. Безумовно, можна знайти масу народних рецептів, як почистити ванну від іржі або нальоту за допомогою підручних засобів. Але чи готові Ви експериментувати, намагаючись подружити акрил і перекис водню? Або ризикувати, застосовуючи народні рецепти на ділі. Адже вартість сантехніки сьогодні не низька, а проста помилка з вибором засоба для чищення може привести до катастрофічних наслідків. Ванна пожовтіє, втратить глянсовий блиск або доглянутий вигляд.

Саме тому рекомендуємо відразу закупити професійні засоби по догляду за акрилом. У нашому магазині є побутова хімія преміум класу, а також більш доступні аналоги. Однак всі без винятку кошти забезпечать делікатний і ефективний догляд за акриловою ванною.

Випуском такої побутової хімії займається маса брендів: HG, Sama, Green House, Bagi, Sano. Склад гелів і кремів розробляється таким чином, щоб в ньому не було абразивних частинок або агресивних реагентів, здатних пошкодити поверхню. Засоби для чищення акрилових ванн не містять лугу, аміак, хлор, формальдегіди, щавлеву кислоту. Це безпечна і якісна побутова хімія, повністю підходить для миття делікатних поверхонь. Купити гель або спрей для акрилової ванни Ви можете на сайті АкваМаркет. Ми пропонуємо тільки якісну побутову хімію, яку можна замовити з доставкою з Києва по всій Україні.