Паста для чутливих зубів - купити Зубна паста у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Lacalut, Sensitive, 75 мл, Зубна паста, для чутливих зубів Lacalut, Sensitive, 75 мл, Зубна паста, для чутливих зубів
Артикул: 12445

Паста для чутливих зубів у Одесі


Чутливі зуби приносять чимало дискомфорту, оскільки людина постійно перебуває у стресі та відчуває неприємні відчуття. Підвищення сприйнятливості емалі всупереч поширеній думці – це не вроджена, а набута проблема. Якщо і Вас спіткала неприємність під назвою «чутливі зуби», причини її можуть бути наступні:

  • Перенесене системне чи стоматологічне захворювання.
  • Дефіцит вітамінів та мікроелементів, спричинений незбалансованим харчуванням або прийомом медикаментів.
  • Використання абразивних паст, зубних щіток із жорсткою щетиною.
  • Процедура відбілювання, проведена нещодавно.
  • Неповноцінна гігієна ротової порожнини.
  • Звичка гризти нігті, стискати зуби, наявність у раціоні надмірно твердих продуктів харчування, які могли пошкодити емаль.

Залежно від причини підбирають коректний догляд за чутливими зубами, щоб знизити сприйнятливість до продуктів чи рідин. Однак усі поради стоматологів зводяться до того, що потрібно купити пасту для чутливих зубів Sensodyne, ROCS, Colgate чи іншого бренду. Подібні доглядові засоби істотно знижують больові відчуття, викликані дентином, що відкрився. Склад пасти створено таким чином, щоб закривати ці мікроскопічні тріщини, внаслідок чого продукти чи напої не проникають до нервових волокон.

Як діє зубна паста для чутливих зубів

Принцип дії препарату продиктований його складом. Ремінералізуючі пасти Lacalut, Biomed можна назвати рідкою емаллю, адже вони відновлюють пошкоджені шари та ущільнюють емаль на витончених ділянках. Відкриті дентинні канальці ретельно запечатуються, закриваючи доступ подразникам до нервових волокон. В результаті людина не відчуває болі, якщо п'є гарячий чай, холодну колу або їсть морозиво.

Дія паст забезпечується за рахунок використання одного з трьох активних компонентів, тому всі зубні пасти для чутливих зубів можна розділити на категорії:

  • Фторовмісні. Роблять кісткові тканини твердими та міцними, захищають від карієсу, зміцнюють місцевий імунітет. Яка зубна паста знижує чутливість зубів? Підійде продукт, що містить щонайменше 1000 ppm фтору. Ідеальна концентрація речовини варіюється в межах 1350 – 1500 ppm. Це лікувальні пасти, які мають миттєву дію.
  • Кальційвмісні. Альтернативною зміцнюючою речовиною для зубної емалі є кальцій. Він також робить зуби твердими та міцними, відновлюючи пошкоджені ділянки емалі. Паста Сенсодин для чутливих зубів із кальцієм або паста ROCS Medical Sensitive чудово впораються із завданням.
  • Пасти з гідроксіапатитом. Ця речовина є мінералом, який лежить в основі сформованої кісткової тканини. Емаль наших зубів на 96% складається з гідроксиапатиту, тому зубна паста з таким складом – це рідка емаль. Речовина сприяє зниженню чутливості зубів, відновлює дефіцит мінеральних компонентів, захищає зуби від карієсу та допомагає лікувати захворювання на стадії білої плями. Головною перевагою пасти з гідроксіапатитом є повна безпека. Якщо про доглядові продукти з фтором або кальцієм стоматологи досі дискутують, побоюючись не тільки позитивного, а й негативного впливу, то пасти ремінералізуючі з гідроксіапатитом підходять абсолютно всім, навіть дітям і вагітним жінкам.

Асортименти, його особливості. Як вибрати пасту для чутливих зубів

До вибору доглядового продукту варто віднестися з особливою увагою, оскільки від цього залежить Ваше здоров'я та комфорт. Для чутливих зубів категорично не можна використовувати абразивні пасти, здатні ще більше пошкодити витончені ділянки зубної емалі. Обов'язково звертайте увагу на маркування. На відповідних продуктах є напис "підходить для чутливих зубів". Вибір на користь тієї чи іншої активної речовини краще зробити на основі рекомендацій Вашого стоматолога, який точно підкаже, як доглядати чутливі зуби з урахуванням їхнього поточного стану.

А в нашому магазині Ви знайдете великий вибір продуктів, рекомендованих стоматологами України та світу. Ефективні зубні пасти для чутливих зубів від таких відомих брендів як Splat, BlanX med, Colgate, Sensodyne, ROCS. Замовити пасту можна онлайн з доставкою в будь-яке місто України. Наш магазин працює цілодобово і не закривається навіть за умов локдауну. Замовляйте професійний догляд за чутливими зубами за найкращою ціною, заощаджуйте свій час, отримуючи оригінальну продукцію з доставкою додому чи офісу.