Тверде мило - купити Мило для рук у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Тверде мило у Одесі


Складно знайти дом або офіс, в якому відсутнє туалетне мило. Шматочок ароматного засобу Дуру або Шарм обов'язково лежить в мильниці на раковині або у ванній. Незважаючи на широке поширення рідких аналогів, тверде мило все так само популярно і затребуване в покупців. Пояснюється це просто. Кускове мило добре піниться, довго зберігається, приємно пахне і ефективно бореться із забрудненнями будь-якого типу. У продажу є абсолютно різні види засобів гігієни, призначені для вирішення конкретних проблем. Так, господарське мило використовують для прання, прибирання та дезінфекції поверхонь, а органічне дігтярне мило допомагає доглядати за проблемною шкірою, схильної до появи прищів або акне. Особливості та властивості мила безпосередньо залежать від речовин, які входять до складу. Однак всі продукти, незалежно від компонентів і фірми- виробника, мають схожі властивості:

  • Здатність видаляти забруднення.
  • Дезінфікуючі властивості.
  • Гарне піноутворення.
  • Дезодоруючий ефект.
  • Різноманіття ароматів.
  • Швидка розчинність навіть в холодній воді.
  • Збереження властивостей і характеристик протягом тривалого проміжку часу.

Сучасне тверде мило містить натуральні компоненти і екстракти рослин, в ньому відсутні шкідливі барвники або агресивні луги. Тому засоби гігієни не викликають алергічних реакцій, не шкодять екології і вважаються абсолютно безпечними. Згідно зі статистикою, на миття рук ми витрачаємо 2,3 грама рідкого і 0,35 грамів твердого мила. Отже, вуглецевий слід від використання рідкого мила приблизно на 25% вище, ніж від застосування мила в шматках. Переваги застосування очевидні.

Чим кускове мило відрізняється від рідкого

Різниця в продуктах полягає в складі. Тут варто згадати, як діє мило. Очищення і дезінфекція відбувається за рахунок хімічної реакції лугів, жирів і води. Тверде мило для рук більшою мірою складається зі стеаринової і пальмітинової кислот, тоді як в рідкому використовують олеїнову і ланолинову кислоти. Як луга виступає гідроксид натрію для твердої різновиди і гідроксид калію для рідкого виду. Якщо порівнювати готовий шматочок мила і рідкий продукт, то перший за підсумком не містить луги і жирів, адже вони перетворюються завдяки хімічній реакції в солі. А ось солі, в свою чергу, не агресивні до липидного шару епідермісу в порівнянні з лугами. Отже, брускове мило працює більш делікатно і дбайливо, зберігаючи природний кислотно-лужний баланс і нормальний гідробаланс епідермісу.

Види твердого мила:

  • Звичайне туалетне. Відрізняється нейтральним складом і широким спектром дії. Використовується для миття рук.
  • Глицеринове. Містить більше гліцерину, тому додатково пом'якшує і зволожує епідерміс.
  • Господарське. Кускове мило, яке має дезінфікуючі властивості і може використовуватися для прання, прибирання, знезараження поверхонь.
  • Дитяче. Окрема група в асортименті продукції. Туалетне мило Вухатий Нянь не містить ароматизаторів, агресивних ПАР або інших компонентів-алергенів. У складі тільки високоякісна органічна сировина природного походження, безпечна для дітей з перших днів життя.
  • Лікувально-косметичний. Містить спеціальні компоненти, які надають лікувально-профілактичну дію. Так, у продажу є мило Содасан з бактерицидною, пом'якшувальною, поживною дією. Його використовують в комплексній терапії для лікування акне, вугрової висипки, алергічних реакцій, псоріазу та інших захворювань. Залежно від призначення в мило додають дьоготь, борну кислоту, хіну, алое та інші речовини.
  • Антибактеріальне. Завдяки присутності триклозану надає потужну бактерицидну і дезинфікуючу дію, видаляючи з шкіри бактерії і віруси, що провокують багато захворювань. Антибактеріальне мило Сейфгард популярний засіб боротьби з мікробами, що особливо актуально в період пандемії коронавируса COVID-19.
  • Натуральне. Туалетне мило ручної роботи, на 100% складається з компонентів природного походження. За рахунок трудомісткості виробництва коштує трохи дорожче звичайних аналогів.

Яке б туалетне мило Вам не знадобилося, на сайті АкваМаркет Ви можете вибрати і купити з доставкою якісні засоби гігієни від топових виробників. В наявності продукція Нівея, Сейфгард, Вухатий нянь, Дуру та інших відомих брендів. Зручна форма замовлення, різноманітні способи оплати, миттєва доставка по Києву і Україні. Для оптових замовників діє спеціальний прайс, завдяки якому покупка обійдеться ще вигідніше. Наші консультанти завжди на зв'язку, щоб допомогти Вам вибрати якісне туалетне мило з асортименту.