Рідке мило - купити Мило для рук у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (11)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Balu Optima, 5 л, Мило рідке, Персик, ПЕТ
Артикул: 80287
Donat, 5 л, Рідке мило, Кокос Donat, 5 л, Рідке мило, Кокос
Артикул: 10210
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Manorm, 300 мл, Мило-піна для миття рук
Артикул: 56176
Oleo, 1000 мл, Рідке мило, Ромашка, косметичне
Артикул: 59785
PROservice, 5 л, Рідке крем-мило, Молоко і мед PROservice, 5 л, Рідке крем-мило, Молоко і мед
Артикул: 15700
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
PROservice, 5 л, Рідке мило, Ромашка PROservice, 5 л, Рідке мило, Ромашка
Артикул: 15697

Рідке мило у Одесі


Протягом багатьох років рідке мило займає окрему нішу в сегменті миючих засобів, а ще воно впевнено витісняє звичайний кусковий аналог. Подібна ситуація пов'язана з тим, що рідке мило для рук більш зручне в застосуванні. На думку численних експертів, баночки з дозатором значно практичніше і безпечніше використовувати в будь-якому громадському місці. Всупереч поширеній думці, з'явилося мило рідке більше 30 років тому. З року в рік продажу продукту лише зростають, тоді як тверде мило стає менш популярним. З причини постійно зростаючого попиту топові бренди постійно нарощують оберти виробництва цього засобу гігієни. Сьогодні можна купити рідке мило:

  • Звичайне, яке продається в невеликій упаковці. Відмінний вибір для побуту або домашнього господарства.
  • Для диспенсерів. Об'ємні пляшки або дой-паки, які знайшли застосування в громадському секторі. Його частіше використовують в офісах, лікарнях, басейнах, кінотеатрах, торгових центрах та інших установах з великою прохідністю відвідувачів.

Рідке мило. Особливості та переваги

Завдяки рідкій консистенції продукт привертає більше покупців. Однорідна, м'яка текстура поєднується з прекрасними очисними властивостями і зручністю в щоденному застосуванні. Важливою особливістю товару є висока гігієнічність. Не всі відвідувачі громадських місць ризикнуть скористатися звичайним кусковим милом. Особливо зараз, коли по всьому світу поширюється коронавірусна інфекція COVID-19. Люди побоюються за своє здоров'я, тому не користуються твердим милом після чужої людини.

Кожен виробник розробляє власну унікальну рецептуру, збагачуючи склад мила рідкого всілякими компонентами. Однак в цій галузі є певний перелік загальних інгредієнтів, які стандартно використовуються для виробництва засобів гігієни:

  • Жири тваринного і рослинного походження.
  • Калієві і амонієві солі.
  • Жирні кислоти.

Вибираючи рідке або тверде мило, уважно вивчіть склад. Адже засоби трохи відрізняються по компонентах. У рідкого продукту м'якша, делікатна формула, що забезпечує дбайливу дію. Миючі властивості рідкого мила забезпечують поверхнево-активні речовини, які залежать від мети застосування конкретного продукту. Також в складі присутні ефірні масла, вітаміни, рослинні або фруктові екстракти. У деяких випадках виробники додають в рідке мило природні барвники або скрабуючі частинки. Тривалий термін зберігання забезпечується за рахунок натуральних консервантів.

Рідке мило для рук і його переваги:

  • Низький лужний показник. Це означає, що цей продукт містить менше лугів, тому підходить для чутливої ​​шкіри, схильної до появи алергічних реакцій.
  • Підтримка стандартів гігієни. Особливо важливо, якщо мова йде про громадські місця. Рідке мило з дозатором виключає контакт засоба безпосередньо з руками людини. Багато пристроїв для роздачі мила оснащуються сенсором, тому користувачам навіть не потрібно торкатися до диспенсера.
  • Економічність і практичність. Завдяки тому, що рідкий продукт зберігається в закритій ємності, речовина не засихає, не вивітрюється і не втрачає своїх характеристик. Мило не вислизне з рук, його неможливо вкрасти. А якщо купити з доставкою рідке мило у великій упаковці, можна додатково заощадити за рахунок економічної тари.

Важливий момент, який стосується дитячої гігієни. Педіатри настійно рекомендують купувати для дітей саме рідке мило. Воно легше змивається, має м'яку дію і не подразнює шкіру малюка.

Види рідкого мила

Асортимент засобів гігієни сьогодні неймовірно широкий. Заглянувши в наш онлайн-магазин, Ви знайдете різні види продукції, призначені для тих чи інших умов експлуатації. В наявності широкий асортимент товарів:

  • Рідке мило господарське. Застосовується на кухні, містить гліцерин і додаткові речовини для нейтралізації стійких запахів.
  • Косметичне. Забезпечує базовий догляд і очищення епідермісу від забруднень.
  • Спеціальне. Сюди входять косметичні засоби з лікувально-профілактичною дією. Наприклад, дігтярне мило рідке допомагає позбутися від висипань, а сірчане має ранозагоювальні властивості.
  • Парфумерне. У складі присутні ароматичні композиції, які створюють ефект, що дезодорує. Наприклад, парфумерне рідке мило Дав або Палмолів надає шкірі приємний аромат вишуканих парфумів.
  • Дитяче. Проводиться без синтетичних компонентів або агресивних ПАР.
  • Антибактеріальне рідке мило. Сейфгард, Олео, Актівекс і інші бренди випускають мило, здатне боротися з вірусними інфекціями і бактеріями.

Нагадуємо, що АкваМаркет продає товари не тільки в роздріб, а й оптом. Тому у нас можна вигідно купити рідке мило з дозатором для офісу, дитячого садка, медичного або іншого громадського установи. Доставка по Києву і Україні здійснюється в найкоротші терміни. Замовляйте товари онлайн, бережіть своє здоров'я, залишайтеся вдома!