Антибактеріальне мило - купити Засоби індивідуального захисту (ЗІЗ) у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Oleo, 1000 мл, Рідке мило, Ромашка, косметичне
Артикул: 59785

Антибактеріальне мило у Одесі


Мило з антибактеріальним ефектом - його переваги та особливості

Одна з головних рекомендацій будь-яких лікарів при боротьбі з мікробами і вірусами - необхідно мити руки з милом під проточною водою протягом 25-30 секунд. Ця проста дія допомагає очистити шкіру не тільки від бруду, але й різних шкідливих мікроорганізмів. Сьогодні на ринку представлені найрізноманітніші товари для миття рук - на натуральній основі, дитяче, рідке, гель, тверде, господарське, крем-мило, для тіла, ніг і навіть для обличчя від прищів, але особливою популярністю користується антибактеріальне мило.

Багато досліджень доводять, що саме його варто використовувати для надійної боротьби зі всілякими вірусами і бактеріями. У складі представленої на ринку продукції в більшості випадків використовується трикзолан, який бореться з мікробами, але може також застосовуватися луг або піритон цинку. Щоб захистити руки від висушування, яке супроводжує часте миття, рекомендується використовувати мило з добавками вітаміну Е і гліцерином.

Краще мило - яке воно і його види

Гарне антибактеріальне мило ви можете зустріти як в рідкому форматі з дозатором, так і в твердому, брускове. Воно теж часто надає антибактеріальний ефект. Перше користується окремою популярністю, дозволяючи мінімізувати взаємодію брудних рук з упаковкою і дозовано видавати засіб. Такий засіб оптимально для місць з великою прохідністю людей, наприклад, в офісах або ресторанах. Нерідко можна зустріти упаковки рідкого антибактеріального мила на 1л і 5 л, що дозволяє непогано заощадити при необхідності.

В якості антибактеріальної основи можуть служити:

  • спирт;
  • хлориди;
  • піриіон цинку;
  • триклозан.

Не варто забувати і про рослинні основи, їх натуральне походження більш безпечне для дітей та алергіків. До таких компонентів відносять чайне дерево, дьоготь, іони срібла. Дитина може легко і без нагляду дорослих використовувати таке антибактеріальне мило, яке не зашкодить ніжній дитячій шкірі.

Варто пам'ятати про те, що навіть найякісніше антибактеріальне мило не здатне замінити собою антисептик. Саме антисептик ефективно усуває грибки, віруси і патогенні бактерії. Мильна основа сприяє механічному очищенню шкіри, надійно усуває бруд і пил, а також більшу частину бактерій. Серед деяких дерматологів існує думка, що часте застосування одного і того ж засобу сприяє звиканню патогенних організмів, тому його необхідно періодично міняти. Це підвищить ефективність процесу дезінфекції. Якщо ви вирішили купити рідке антибактеріальне мило на кілька літрів, наприклад, 5 л для своєї сім'ї, рішення не зовсім вірне. Краще взяти кілька упаковок з різними діючими речовинами. Ціна в підсумку буде трохи вищою, зате ви зможете повністю убезпечити членів своєї сім'ї.

Де купити антибактеріальне мило для рук і тіла?

Щоб не хвилюватися про своєчасне поповнення запасу антибактеріального мила за доступною ціною, рекомендуємо робити покупки на сайті інтернет-магазину АкваМаркет. Ви зможете оформити як оптову покупку антибактеріального мила на 5 літрів для великого підприємства, так і взяти кілька дрібних упаковок. Асортимент в каталозі регулярно поповнюється, тому ви легко зможете підібрати для себе оптимальний варіант. Доставка здійснюється по всіх регіонах країни за допомогою транспортної компанії. Для жителів Києва передбачено приємний бонус у вигляді цілодобової доставки.