Антибактеріальні серветки - купити Засоби індивідуального захисту (ЗІЗ) у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Smile, 60 шт., Смайл Серветки вологі, антибактеріальні, з Д-пантенолом Упаковка 12 шт.
Артикул: 14418
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Антибактеріальні серветки у Одесі


Антибактеріальні серветки - надійний щит на шляху інфекцій

З кожним роком збільшується щільність населення, тому зростає загроза виникнення різного роду інфекцій і захворювань, які можуть передаватися через різні предмети, брудні руки. Тому дуже гостро сьогодні постало питання про методи дезінфекції різного роду поверхонь, які знаходяться в місцях громадського користування (ручки дверей, перила, кнопки в ліфті, поручні в транспорті і ін.), а також про дотримання правил особистої гігієни. 

Усе більша кількість людей дбає про здоров'я - своє і своїх близьких. Виробники косметичних товарів не могли не відреагувати на потреби ринку і зробили вологі серветки зі спиртом з антибактеріальним ефектом. Вони являють собою невеликі шматочки нетканого матеріалу, який просочують різними хімічними складами, що володіють антимікробною дією. Крім цього, просочення може містити рослинні антимікробні екстракти, такі як екстракт алое, сік подорожника, ромашку, зелений чай і інші. Гігієнічні серветки для дітей упаковуються в вакуумовані пакети, пластикові туби, контейнери, коробки, забезпечені щільно закривається клапаном.

Особливості антибактеріальних серветок

Просочення для вологих серветок з антибактеріальним ефектом виготовляється за різною рецептурою, з використанням різних компонентів. Незалежно від цього, всі вони повинні відповідати таким вимогам:

  • проявляти свою дію за мінімально можливий час;
  • мати широкий спектр дії;
  • мати потрібний діапазон pH, ефективно справлятися з шкідливими мікроорганізмами;
  • не втрачати свою активність певний період (під час усього терміну придатності);
  • мати приємний аромат, не залишати слідів на обробленій поверхні.

Для того, щоб антибактеріальні властивості серветок виявлялися максимально, для їх просочення використовуються різні види спирту і їх суміші в концентраціях від 60% до 80%.

Особливі вимоги пред'являються до дитячих антибактеріальних серветок. Крім все тих вимог, які були перераховані вище, в них не повинні міститися речовини, які можуть бути небезпечні для ніжної дитячої шкіри або здатні викликати алергічні реакції. Зазвичай вони мають нейтральний запах, в їх просочення присутні витяжки з лікарських рослин. Бажано, щоб сама серветка була виготовлена ​​з гігроскопічного матеріалу природного походження.

Де в Україні можна купити вологі серветки з антибактеріальним ефектом?

В інтернет-магазині aquamarket.ua можна купити оптом вологі антибактеріальні серветки - дитячі, для телефону, рук, обличчя, прибирання, інтимної гігієни, для дитини Smile (Смайл), медичні та ін, оптова ціна вигідніша, ніж роздрібна. Наші магазини розташовані в містах Київ, Харків, Одеса, Біла Церква, Чернігів, але доставка замовлених товарів здійснюється по всій території України.

Ми пропонуємо зручний сервіс з доставки чистої питної води, а також інших товарів , які є в нашому каталозі. Гарантуємо широкий асортимент товарів, зручні форми оплати та оперативну доставку на будинок.