Маски - купити Засоби індивідуального захисту у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Маски у Одесі


На сьогоднішній день не тільки працівники спеціалізованих підприємств повинні замислюватися про безпеку. Коронавірус, який стрімко поширюється по Україні, змушує людей купувати засоби індивідуального захисту органів дихання. Найбільш дієвим з них є медична маска. Вона забезпечує хороший рівень захисту, досить проста в застосуванні і коштує недорого. На АкваМаркет Ви можете цілодобово купити медичні маски в будь-яких кількостях з доставкою до Ваших дверей. Навіщо думати, як зробити маску своїми руками, якщо можна недорого замовити її онлайн. В наявності маски антибактеріальні, виготовлені з високоякісних матеріалів. Абсолютно всі вироби відповідають високим стандартам і санітарно-гігієнічним нормам. На сайті Ви можете вибрати колір маски, кількість виробів і швидко зробити замовлення, вказавши зручний спосіб оплати.

Захисні маски. Особливості та сфера застосування

Маска медична - незамінний засіб індивідуального захисту органів дихання в умовах епідемії грипу, коронавируса або інших небезпечних захворювань. Звичайна тришарова маска виготовлена ​​з нетканих матеріалів. Колір маски варіюється від білого до темно-синього або зеленого. Купити її можна в будь-якій аптеці. Носять маски, скоріше, для захисту оточуючих людей від власних біологічних рідин (слизу, слини). Подібні аксесуари легко використовувати і утилізувати. Вони зручні, недорогі і практичні. Розрізняють такі види масок:

  • Процедурні.
  • Повсякденні.
  • Спеціалізовані (хірургічні).

Маски бувають також стерильними або нестерильними. Одноразові маски знайшли широке застосування не тільки в сфері медицини. Їх застосовують на будівельних майданчиках, в сфері обслуговування, громадського харчування.

Від чого захищає маска

В першу чергу, виріб захистить Вас від впливу негативних факторів навколишнього середовища. Пил, дрібні абразивні частки, неприємні запахи не будуть подразнювати слизову. Максимальний рівень захисту в умовах пандемії коронавируса маски не забезпечать. З серйозними забрудненнями повітря впораються тільки респіратори. Однак аксесуар буде корисний в громадських місцях і на вулиці. Тришарова маска оберігає від попадання слини від заражених до Вашого носа і рота, що знижує ймовірність заразитися коронавірусів або грипом. Від чого захищає одноразова маска:

  • Туберкульоз.
  • Вітряна віспа.
  • Краснуха.
  • Гострі респіраторні вірусні інфекції.
  • Стрептококові інфекції, в тому числі ангіна.
  • Кашлюк.
  • Коронавірус.

Міністерство охорони здоров'я України рекомендує купити медичні маски для боротьби з пандемічним грипом, коронавірусом, гострими респіраторними захворюваннями.

Маска і респіратор: в чому різниця

На відміну від масок, респіратори більш щільні і затримують більше шкідливих речовин, що знаходяться в повітрі. Навіть найпростіші аксесуари без клапана вловлюють найдрібніші частинки з атмосфери і не допускають їх потрапляння всередину організму людини. Максимальний ступінь захисту у респіраторів з маркуванням FFP3. Вони утримують бактерії і віруси, полегшують дихання навіть в умовах сильного забруднення повітря. Однак якщо хворим людям потрібно зменшити ймовірність попадання хвороби в навколишнє середовище, медичної маски буде цілком достатньо.

Як правильно носити маски

Грамотне застосування аксесуарів має основоположне значення в боротьбі із зараженням. Як правильно носити маску медичну. Одягайте виріб білої стороною, ретельно закріплюючи його в області носа і рота. Не забувайте про особливості медичних масок. Більшість з них одноразові, тому їх потрібно використовувати одноразово. Не можна прати виріб. Після 3-4 годин експлуатації змініть аксесуар, а використану маску викидайте.

Купити з доставкою маски медичні Києві

Замовити тришарові маски від вірусів і бактерій краще на сайті АкваМаркет. Ви гарантовано отримаєте якісну продукцію за вигідними цінами для оптових і роздрібних замовлень. Наш магазин працює цілодобово, щоб забезпечити клієнтів якісними засобами індивідуального захисту органів дихання. Замовляйте товари онлайн з доставкою додому або в офіс. Бережіть себе і будьте здорові.