Бахіли - купити Засоби індивідуального захисту у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Промтус, 100 шт., бахіли, сині Промтус, 100 шт., бахіли, сині Промтус, 100 шт., бахіли, сині
Артикул: 5270

Бахіли у Одесі


У громадських місцях з великою прохідністю людей резонно використовувати бахіли. Ці одноразові захисні аксесуари надягають на ноги, щоб перешкоджати проникненню пилу, бруду, інфекцій всередину приміщення. Спочатку основними споживачами бахіл були медичні установи. Однак плюси використання бахіл значно розширили сферу їх застосування. Сьогодні подібні ЗІЗ вважаються правилом хорошого тону, а також необхідністю при відвідуванні певних установ. Купити бахіли оптом слід:

  • Медичним закладам.
  • Салонам краси.
  • Лабораторіям, дослідницьким центрам.
  • Дитячим садкам, школам.
  • Фітнес-клубам.
  • Стоматологічним клінікам.

В цілому, замовити бахіли оптом варто всім закладам і організаціям, які хочуть дотримуватися санітарно-гігієнічних вимог. Придбати необхідні товари за доступними цінами допоможе наш інтернет-магазин. В онлайн-каталозі АкваМаркет Ви знайдете великий асортимент бахіл від провідних виробників. Якісний одноразовий захист в період пандемії коронавируса. З огляду на підвищений попит на ЗІЗ, ми регулярно поповнюємо запаси. Тому ви завжди можете купити бахіли в Києві недорого з доставкою по всій Україні.

Одноразові бахіли. Особливості та властивості

Зовні бахіли нагадують невеликі чохли. Їх надягають на ноги, не роззуваючись. Чохол фіксується на взуття за допомогою резинки. Всього кілька секунд - і можна пересуватися в бахилах. Роблять аксесуари з поліетилену або спанбонду. Це матеріал, якому притаманна висока щільність, помірна еластичність і зносостійкість. Певні особливості матеріалу дозволяють безперешкодно використовувати його для виготовлення бахіл. У той же час готові аксесуари мають високі захисні властивості. Матеріал не пропускає вологу, стійкий до розривів і розтріскування.

Застосування бахіл

Використовувати бахіли доцільно не тільки в медичній сфері. Скрізь, де необхідний високий рівень гігієни і чистоти, знадобляться одноразові аксесуари. Особливо актуально використовувати бахіли в умовах зростання захворюваності респіраторними захворюваннями. Зараз, коли в Києві і Україні встановлено карантин, а в усьому світі оголошена пандемія коронавируса, вкрай важливо дотримуватися правил гігієни. Тому в багатьох установах введено правило ходити в бахилах. Це не тільки зменшує кількість прибирань приміщення, але і перешкоджає перенесенню мікробів, вірусів, бактерій.

Асортимент одноразових бахіл

Вибір продукції на ринку різноманітний і великий. У нашому магазині Ви знайдете упаковки різного об'єму: 10, 50, 100 штук. Відрізняються вироби по щільності, кольорам, розмірами. Також можна купити бахіли дитячі, дорослі, з подвійною підошвою, стерильні і не стерильні. Є високі і низькі моделі, призначені для певних умов експлуатації. Ціна бахіл буде коливатися в залежності від усіх перерахованих вище критеріїв, бренду та кількості виробів в одній упаковці.

Купити в Києві бахіли оптом

Магазин АкваМаркет пропонує всім бажаючим можливість зручно замовити бахіли з доставкою по Києву та Україні. Наш сайт працює цілодобово і забезпечує своєчасне відправлення товарів по країні. Незалежно від обсягу замовлення, Ви можете розраховувати на приємні ціни і швидку доставку товару в пункт призначення. З усіх питань звертайтеся в коллцентр 8877.