Бахіли - купити Засоби індивідуального захисту (ЗІЗ) у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Промтус, 100 шт., бахіли, сині Промтус, 100 шт., бахіли, сині Промтус, 100 шт., бахіли, сині
Артикул: 5270

Бахіли у Одесі


Бахили відносяться до засобів індивідуального захисту та використовуються працівниками підприємств, а також відвідувачами різних закладів. Самі собою бахіли не захищають від вірусів, проте допомагають підтримувати чистоту приміщення, що в результаті забезпечує дотримання норм санітарної безпеки. Ці одноразові панчохи або чохли, що одягаються поверх взуття, виробляють із міцного поліетилену. Надягши бахили на взуття, ми перешкоджаємо надмірному забрудненню підлогових покриттів. Це в рази знижує забрудненість приміщень із високою прохідністю людей. Тому бахили сьогодні потрібні, як ніколи.

Цікавий факт: навіть зараз важко дізнатися точно, коли винайшли бахили. Вважається, що вони пойшли від калош і стали своєрідною варіацією цього взуття. За деякими даними, винайшов бахили житель Великобританії на прізвище Редлі, а сталося це 1803 року.

Одноразові бахили та їх застосування

Серед очевидних місць, де потрібно обов'язково носити бахили, кожен із нас назве лікарні та інші медичні установи. Однак використання бахілів не обмежується лише сферою медицини. Чудово захищають бахіли від дощу, снігу та інших неприємних погодних явищ, тому одноразові розхідники значно спрощують прибирання, паралельно допомагаючи підтримувати санітарно-гігієнічні умови у приміщенні.

Зараз носити медичні бахіли потрібно в різних ситуаціях. Ці аксесуари використовуються для того, щоб дотримуватися чистоти в громадських приміщеннях з високою прохідністю людей. Завдяки бахілам прибирання стає менш проблематичним, тому й попит на розхідники зростає щодня. Де використовуються бахіли, крім медичних закладів:

  • Дослідницькі лабораторії.
  • Лінії із високоточним електронним обладнанням.
  • Хімічні та фармацевтичні заводи.
  • Комплексні заклади спортивного призначення (басейни, спортзали, боулінг-клуби).
  • Освітні заклади (дитсадки, школи, приватні навчальні або профільні заклади).
  • Підприємства харчової промисловості.
  • Підприємства сільськогосподарського спрямування (молокозаводи, теплиці, тваринницькі ферми).

Бахили будуть доречними у СПА-салонах, перукарнях, косметологічних кабінетах, закладах громадського харчування. Для таких ситуацій краще замовити бахили оптом, оскільки це забезпечить додаткову економію та потрібний обсяг запасів витратних матеріалів.

Особливості вибору

Щоб вироби чітко виконували свої функції, важливо знати, як вибрати бахили. Адже важлива не лише ціна, а й інші критерії. Наприклад, сьогодні можна купити аксесуари, виготовлені безпосередньо під певні умови використання. За цільовим призначенням бахіли бувають:

  • Звичайні гладкі. Універсальне рішення, яке має низьку ціну і широку сферу застосування. Дешеві бахіли стануть у нагоді в медичних або інших установах, які відвідує багато людей.
  • Текстури. Виготовлені з щільнішого поліетилену, мають рифлену поверхню, що перешкоджає ковзанню на мокрому або гладкому підлоговому покритті.
  • Кольорові. Для багатьох підприємств колір бахіл – це спосіб підкреслити корпоративні кольори або додати у будні працівників яскравих фарб. Не секрет, що психоемоційний стан працівників багато в чому впливає на працездатність.
  • Дитячі. Цим бахілам характерні відповідні розміри.
  • Бахили у капсулах. Використовуються для продажу у спеціальних автоматах, зручні та практичні одноразові бахіли для різних потреб.
  • Для боулінгу. Прекрасно підходять для взуття, яке видається у тимчасове користування гравцям. Завдяки бахілам заклад підтримує санітарні норми на високому рівні. Головна відмінність таких бахіл - їх надягають всередину взуття, а не зверху.
  • Хірургічні. Високі силіконові бахили для взуття, які виглядають як чоботи і надягаються поверх туфель або кросівок.

Однак основна частка товарів все-таки припадає на одноразові поліетиленові бахіли, купити в Києві які зараз можна навіть через інтернет. Щоб вибрати такі аксесуари, звертайте увагу на розміри, колір, щільність поліетилену, форму та спосіб кріплення бахіла на нозі, а також кількість виробів в упаковці. Для підприємств вигідно замовляти бахили оптом, оскільки в цьому випадку ціна однієї пари буде максимально низькою.

Купити з доставкою бахіли у Києві пропонує інтернет-магазин АкваМаркет. В даному розділі нашого каталогу Ви знайдете великий вибір бахіл, що підходять для різних умов експлуатації. Тонкі та щільні, кольорові та нейтральні, медичні та звичайні одноразові бахіли за доступною ціною.