Дриль - купити Електроінструменти у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Дриль у Одесі


Дриль - це інструмент, без якого важко уявити ремонт або виконання інших будівельних робіт. У майстрів вона займає третє місце за ступенем важливості після молотка і викрутки. Сучасні дрилі істотно відрізняються від перших прототипів. Сьогодні в основному затребуваний електроінструмент, який працює автоматично від мережі або вбудованого акумулятора. Купивши додаткові насадки на дриль, можна виконувати такі процеси:

  • Свердлити всілякі матеріали, в числі яких пластик, скло, плитка, дерево, метал і навіть бетон.
  • Проробляти в матеріалах отвори великого діаметру.
  • Замішувати фарбу, будівельні суміші, шпаклівку.
  • Шліфувати або зачищати поверхні.

Перелік функцій і можливостей дрилі безпосередньо залежить від її типу і вартості. У нашому магазині Ви можете купити дриль від провідних світових виробників і замовити її доставку в будь-яку точку країни. Київ, Харків, Львів, Одеса - пункт призначення не грає ролі. Однаково швидко доставимо електроінструмент додому або в офіс. Онлайн-каталог АкваМаркет налічує понад 70 позицій, в числі яких дрилі Makita, Bosch, Einhell, Verto та інших відомих брендів. Гарантована якість та приємний сервіс. Прямі поставки електроінструменту безпосередньо від виробника дозволяють нам утримувати гранично низькі ціни на дрилі в Україні. При цьому Ви не економите на якості, а отримуєте 100% оригінальний електроінструмент за оптовими цінами.

Види дрилі і їх особливості

Інструмент підлягає досить складній класифікації, в якій недосвідченому споживачеві легко загубитися. Тому перш, ніж купити дриль, варто уважно вивчити питання. Отже, на даний момент на ринку є дрилі для побутового, професійного і напівпрофесійного використання. Кожен вид відрізнятиметься за переліком характеристик і функціональних можливостей. Безумовно, професійна дриль Макіта обійдеться не дешево. Однак більшість виробників навмисно складають лінійку інструмента так, щоб в ній були вироби різного цінового сегмента.

Важливу роль відіграє призначення дрилі. Для побутового використання прекрасно підійде дриль безударна. Вона легка, компактна, функціональна. Ручна дриль безударна підійде для свердління деревини, пластику та металу. Свердло робить акуратний отвір. Традиційно більшість моделей оснащується функцією регулювання швидкості обертів, в результаті чого зручно і безпечно працювати з різними матеріалами.

Зовсім іншим чином функціонує ударна дриль. Її конструкція доповнена двома шестернями, які забезпечують не тільки подачу оборотів на патрон, але і його різке зворотно-поступальне переміщення. Завдяки такій особливості дриль ударна поєднує в собі ефект свердління і долота. Електроінструменти даної категорії здатні справлятися з високоміцними конструкціями, тому їх використовують для роботи з каменем, бетоном, цеглою. Примітно, що ударна дриль має два режими роботи: тільки свердління або свердління плюс зворотно-поступальний рух. Багато хто плутає такий інструмент з перфоратором, однак це помилка, оскільки перфоратор працює на базі пневматичного механізму. Отже, перфоратор ефективніший, ніж дриль ударна.

Ще одна категорія - дрилі шуруповертного типу. Вони поєднують в собі роботу свердла і інструменту по вкручуванню / викручуванню шурупів. Традиційно дриль шуруповерт має гнучке налаштування швидкостей обертання, що забезпечує комфортну роботу механізму.

У професійному сегменті часто використовують міксерний тип дрилів, які оснащуються збільшеним редуктором. Завдяки цьому навіть при низьких оборотах міксерна дриль Бош володіє значною силою. Незважаючи на повільну роботу, підходить для роботи з пластмасою, деревом і металом. Однак її частіше використовують для замішування всіляких розчинів (штукатурка, клей, бетон).

Для свердління в вузьких пристінкових або підстельових просторах використовується дриль кутова. Вона має Г-подібну форму редуктора, яка дозволяє розташувати патрон під кутом 90 ° до корпусу інструменту. Незамінний помічник при роботі в труднодоступних місцях.

Як вибрати дриль

Щоб електроінструменти точно відповідали Вашим потребам, слід звертати увагу на ключові характеристики. Ось найважливіші параметри дрилі:

  • Потужність. Для побутових приладів досить 500 Вт, а ось в професійний сегмент краще брати пристрої 700 Вт і вище.
  • Кількість обертів на хвилину. Визначає швидкість свердління і силу редуктора.
  • Вага. Вона повинна бути комфортною для роботи і підбирається з урахуванням інтенсивності експлуатації.
  • Додаткові регулювання. Добре, якщо дриль дозволяє самостійно встановити швидкість обертів, параметри електроживлення, напрямок обертання електромотора.
  • Тип патрона. Тут є два варіанти - під ключ або швидкозажимний. У першому випадку свердло фіксується за допомогою ключа, а в другому за допомогою сили рук.
  • Джерело живлення. Дриль може працювати від мережі або від акумуляторної батареї.
  • Змінні насадки. Дозволяють виконувати різноманітні робочі процеси крім свердління.

Якщо Вам важко самостійно підібрати електроінструменти, наші менеджери охоче проконсультують з усіх питань і допоможуть купити дриль з урахуванням всіх потреб.