Ложки - купити Столові прибори у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Промтус, Ложка столова міцна, біла, 100 шт. Промтус, Ложка столова міцна, біла, 100 шт.
Артикул: 1028
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Промтус, Ложка чайна міцна, біла, 100 шт. Промтус, Ложка чайна міцна, біла, 100 шт.
Артикул: 17976
Промтус, Ложка чайна, біла, 100 шт. Промтус, Ложка чайна, біла, 100 шт.
Артикул: 1027
LUX Bittner, Ложка столова, чорна, 100 шт.
Артикул: 52344
LUX Преміум, Ложка чайна, чорна, 100 шт.
Артикул: 52332

Ложки у Одесі


Одноразові ложки – це столові прилади, які призначені для одноразового використання. Затребувані вироби в сегменті громадського харчування, оскільки дозволяють власникам економити кошти на обслуговуванні точки та мінімізувати витрати часу на сервірування та подачу страв. Ложка одноразова стане в нагоді в кафетерії, кав'ярні, ресторані і навіть вдома, якщо Ви часто вибираєтеся на природу або пікнік.

Ложки одноразові та їх застосування

Без одноразового посуду в деяких галузях діяльності просто не обійтися. Наприклад, заклади, які продають страви на виніс, обов'язково мають надавати клієнтам столові прилади для їжі. Отже, власнику закладу доведеться подбати про те, щоб ложки для морозива або маленькі чайні ложки для кави завжди були в запасі. Головний плюс використання одноразових виробів – це гігієнічність. Ложки використовуються лише раз, вони можуть продаватися в індивідуальній упаковці, тим самим бути максимально захищеними від зовнішніх факторів. Це особливо важливо в умовах пандемії коронавірусу, коли багато закладів громадського харчування перейшли виключно на одноразові столові предмети. Чим ще кращі одноразові ложки:

  • Коштують недорого. Якщо купити оптом пластикові ложки з доставкою, можна ще й заощадити додатково, тому що прилади у великій упаковці коштують дешевше. Але навіть звичайна пачка одноразових ложок з 10 штук буде коштувати недорого і не обтяжить Вас.
  • Безпечні. Будь-який матеріал, який Ви вибираєте, чи то пластик, кукурудзяний крохмаль чи натуральне дерево, абсолютно безпечний для здоров'я. Будь-яка одноразова ложка відповідає санітарно-гігієнічним нормам, підходить для вживання гарячих та холодних страв, не викликає алергії та не випромінює неприємний запах при контакті з теплою їжею.
  • Міцні та зручні. Форма та конструкція ложок точно повторюють параметри звичайного посуду. Тому ложки не тріскаються при натисканні, не ламаються під час падіння.
  • Естетичні та красиві. Завдяки великій різноманітності стилістичних виконань, можна знайти столові прилади на будь-який смак. Чорні ложки чудово доповнять крафт-упаковку в коричневих відтінках, прозорі столові прилади стануть непомітним, але стильним доповненням трапези. При бажанні можна купити кольорові або дерев'яні ложки без будь-якого покриття.
  • Різний розмір. Ложки продаються абсолютно різні, в тому числі і за розміром. Є маленькі ложки-мішалки, якими розмішують цукор та вершки в напоях. Столові ложки глибші та підійдуть для гарнірів, перших страв. Невеликі ложки з кукурудзяного крохмалю часто купують у точках продажу морозива, нарізаних порційно фруктів чи десертів.

Переваги одноразових столових приладів є очевидними. Їх можна використовувати зі звичайним посудом, давати у ложках ліки або застосовувати для виготовлення дитячих виробів. Головне – виявити фантазію.

Який матеріал вибрати

В рамках обмеження на використання пластику все більше кав'ярень та ресторанів переходить на альтернативні столові прилади. Поряд із пластиковими ложками з поліпропілену та полістиролу стали популярні одноразові прилади з натурального дерева або кукурудзяного крохмалю. У чому їхні переваги? Ціна столових приладів не дуже відрізняється від пластику, а ось експлуатаційні властивості у виробів трохи різні. Дерево та кукурудзяний крохмаль витримують значні перепади температури (від -20С до +120С), що розширює можливості використання виробів. Занурювати дерев'яні або крохмальні ложки можна навіть у масло. Також еко посуд забезпечує більш тривалу безпеку страв і продуктів, а ще у неї більш короткий період розпаду (до 6 місяців). Тому посуд із кукурудзяного крохмалю та натурального дерева безпечний для навколишнього середовища.

Замовити одноразовий посуд оптом у Києві.

Одноразові пластикові та дерев'яні ложки, а також вилки, мішалки, тарілки, склянки, лотки та інший посуд купити з доставкою пропонує інтернет-магазин АкваМаркет. Великий асортимент товарів для підприємств сегменту HoReCa, посуд для пікніка або туристичної подорожі. Роздрібне чи оптове замовлення Ви можете оформити безпосередньо на сайті. Доставка здійснюється у будь-яку точку країни.