Цукрозамінники - купити Цукор, цукрозамінники у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Huxol, 1200 таблеток, Цукрозамінник Huxol, 1200 таблеток, Цукрозамінник
Артикул: 5381

Цукрозамінники у Одесі


Люди відмовляються від рафінованого цукру по ряду причин: проблеми зі здоров'ям, бажання схуднути. У деяких випадках (наприклад, при цукровому діабеті) солодощі стають справжньою загрозою. Однак є й ті, хто відмовляється від цукру в профілактичних цілях. Відомо, що надмірне вживання солодкого негативно впливає на здоров'я. Страждають зуби, серце, судини. Саме тому експерти рекомендують скоротити добову норму вживання цукру, щоб подбати про свій організм. Виникає необхідність пошуку альтернативи, так як змінити усталені харчові звички не так-то просто. На допомогу приходять цукрозамінники і натуральні підсолоджувачі, такі як кленовий сироп або стевія.

Що таке цукрозамінник

Перш, ніж купити стевію, варто розібратися, що таке цукрозамінники і якими вони бувають. Продукт являє собою речовину, що володіє солодким смаком. Однак у цукрозамінника є деякі особливості, в числі яких низький глікемічний індекс і калорійність. Підсолоджувачі можуть екстрагуватися з натуральних інгредієнтів (рослини, фрукти, овочі) або синтезуватися в лабораторних умовах.

Види цукрозамінників

Продукти ділять на дві великі групи залежно від дії: беруть участь і не беруть участі в обмінних процесах. Насправді критеріїв класифікації існує багато, що дозволяє виділити різні види цукрозамінників. Залежно від тих чи інших особливостей покупець підбирає відповідний продукт. Розрізняють цукрозамінники по:

  • Рівню солодкості.
  • Калорійності. Деякі альтернативи мають ідентичну з цукром калорійність, а інші - повністю дієтичний продукт з нульовою кількістю калорій. Замінники з низькою калорійністю фактично не впливають на обмінні процеси в організмі, тому називаються інтенсивними.
  • Глікемічному індексу. Чим нижче цей показник, тим менше «сплеск» глюкози в крові після вживання підсолоджувача.
  • Реакції на теплову обробку або ступеня розчинності в воді.

Альтернатива необхідна всім, хто страждає захворюваннями серцево-судинної системи або діабетом. Всі хвороби, пов'язані зі зміною рівня цукру або інсуліну в крові, вимагають особливого підходу до складання раціону. Для діабетиків стевія - це можливість вживати в їжу солодкі продукти без шкоди для здоров'я. Це справжня палочка-виручалочка. Навіть абсолютно здоровій людині слід купити цукрозамінник, щоб контролювати масу тіла і поліпшити загальне самопочуття.

Якщо Ви підшукуєте, чим замінити цукор, то зверніть увагу ще на один критерій класифікації - тип альтернативи. Підсолоджувачі бувають штучні і натуральні. Перші мають нульову калорійність, не беруть участі в обмінних процесах, швидко і в повному обсязі виводяться з організму. А ось натуральні цукрозамінники мають різну енергетичну цінність. Вони розщеплюються повільно, тому інсулін виробляється в організмі поступально, а не різко. Це особливо важливо для діабетиків, яким необхідно контролювати рівень цукру в крові.

Цукрозамінники випускаються в різній формі. Ось найбільш затребувані варіанти:

  • Кристалічні альтернативи (схожі на звичайний цукор).
  • Порошок.
  • Сироп або інша рідка форма.
  • Цукрозамінники в таблетках.

Форма випуску критично не впливає на смакові характеристики. Більшість виробників випускає одну альтернативу відразу в декількох форматах, щоб споживач міг купити потрібний товар. Не можна сказати, що цукрозамінники в таблетках або порошках відрізняються по солодкості. Різниця буде лише в тому випадку, якщо це різні альтернативи. Тому стевія в таблетках і стевія в порошку мають ідентичні характеристики і склад.

Найпопулярніші цукрозамінники з натуральним складом:

  • Фруктоза. Її перевагою можна назвати концентрований смак. Фруктоза солодше цукру, тому економніша у витраті. Для приготування страв і напоїв потрібно зовсім небагато замінника.
  • Еритріт. Його величезна користь полягає в нульовій калорійності. Еритріт не бере участі в обмінних процесах, а також не викликає карієс.
  • Сорбіт. Має меншу енергетичний цінність, ніж цукор.
  • Стевія. Найпопулярніший і корисний цукрозамінник, який виробляють з листя однойменної рослини. Користь стевії неоціненна. Альтернатива не тільки нормалізує рівень цукру в крові, але і покращує обмінні процеси, знижує рівень холестерину, зміцнює імунітет. Також стевія діє як антиоксидант, сповільнюючи процеси старіння організму. Приємним бонусом буде нульова калорійність.

Чи безпечно це

На сьогоднішній день виробництво цукрозамінників ретельно контролюється. Перш, ніж надійти в продаж, продукція проходить жорсткі перевірки. І тільки після цього альтернативи з'являються на прилавках магазинів. Ви можете бути впевнені, що продукція:

  • Не накопичується в організмі.
  • Не впливає на гормональний фон або репродуктивні функції.
  • Не провокує виникнення раку.
  • Не викликає алергічних реакцій.

Пам'ятайте, що слід чітко дотримуватися рекомендованої дози, щоб не перевищити денну калорійність раціону. Виробники вказують її на упаковці.

Купити з доставкою цукрозамінник в Києві

Інтернет-магазин АкваМаркет відібрав найкращі цукрозамінники, які Ви можете замовити з доставкою на нашому сайті. В наявності сироп з агави, стевія в таблетках і порошках, легендарний цукрозамінник Huxol в упаковках різного об'єму. Ми пропонуємо тільки безпечні підсолоджувачі, які приносять користь і забезпечують ідеальний смак страв.