Оренда кулера - купити Обладнання для води 18.9л у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Оренда кулера у Одесі


Оренда кулера в Києві для корпоративних клієнтів - альтернатива, яка дозволяє забезпечити приміщення необхідним обладнанням без істотних грошових витрат. Компанія АкваМаркет надає подібні послуги жителям Києва, Харкова, Одеси та інших міст України. Замість повноцінної покупки техніки для офісу клієнт має можливість взяти кулер в оренду недорого. Представники АкваМаркет доставлять обладнання у зручний для клієнта час, встановлять пристрій і проведуть первинний інструктаж.

Чим зручна оренда кулера для води

Подібна послуга має масу очевидних переваг. Головне - це зручно. Клієнт отримує якісне і функціональне обладнання з сервісним обслуговуванням. Протягом всього терміну оренди техніка знаходиться на гарантії, а витрати на ремонт і обслуговування лягають на плечі орендодавця. Клієнтам не потрібно витрачати час на пошуки найвигідніших пропозицій, якісних моделей техніки. В наявності функціональні кулери від провідних українських та зарубіжних виробників. Для оренди доступні різні типи кулерів:

  • Недорогі і преміум-сегмента.
  • Підлогові і настільні.
  • Електронні і компресорні.
  • З функцією підігріву, охолодження, газації води.
  • З нижнім і верхнім завантаженням бутлів.
  • З додатковими опціями: камера охолодження, шафка для зберігання посуду або бутлів.

Якщо перші моделі були громіздкими, то сучасні пристрої сподобаються цінителям естетики. Різноманітні стилістичні оформлення дозволяють підібрати апарат, який добре впишеться в обстановку приміщення. Дизайнерські моделі прикрасять будь-який інтер'єр, радуючи своїм зовнішнім виглядом і бездоганною функціональністю. Завдяки можливості оренди компанія може забезпечити комфорт використання бутильованої води в ємностях великого обсягу. Вартість послуги стартує від 90 грн / міс. Деталі уточнюйте у менеджерів.

Взяти в оренду кулер для води зручніше в ситуаціях, коли у корпоративних клієнтів немає можливості або необхідності купувати обладнання. Наприклад, потрібно забезпечити водою тимчасову робочу точку: виставковий стенд, склад, мобільний офіс. Деякі клієнти встановлюють орендоване обладнання в підсобках, на будівельних об'єктах. Оренда кулера в Одесі - можливість комфортного водопостачання для маленьких організацій, які тільки починають свою діяльність. Немає резону брати кредит або шукати кошти на покупку дорогої речі. Погодьтеся, навіть недорогий кулер для дома коштує не дешево. За допомогою оренди потреба в обладнанні закривається економно. Чим вигідна оренда кулера в Харкові:

  • Відсутність ризиків, пов'язаних з виникненням несправностей або поломок. Клієнт оплачує тільки витрати по оренді, решта витрат включені в прайс.
  • Можливість відмовитися від оренди в рамках регламенту, встановленого договором.
  • Немає необхідності купувати дороге обладнання. Оренда кулера в Одесі обходиться дешевше придбання нової техніки.
  • Квартальна санітарна обробка включена у вартість.

АкваМаркет регулярно проводить акції, щоб клієнти могли істотно економити на послугах. Ви можете слідкувати за анонсами або зателефонувати за одним з телефонів, зазначених на сайті, щоб дізнатися всі деталі про актуальні пропозиції. Не пропустіть можливість додаткової економії коштів.

Підлоговий або настільний? Вирішувати Вам

Деякі клієнти відмовляють собі в установці обладнання, вважаючи, що для нього потрібно багато місця. Дійсно, щоб розмістити підлоговий кулер потрібно мати достатньо вільного простору. Однак в цьому випадку на допомогу прийдуть настільні моделі. Вони компактні, ергономічні і займають значно менше місця. Розмістити настільний диспенсер можна на стільниці або невеликий тумбочці. Тому такі пристрої часто зустрічаються в невеликих офісах або компаніях, де працює невеликий колектив. Ще однією приємною особливістю настільної моделі буде лояльна вартість. Оренда кулера настільного більш вигідна з точки зору економії.

Умови оренди

Послуга оренди обладнання для води доступна для корпоративних клієнтів компанії АкваМаркет. Обов'язковою умовою оренди є щомісячне замовлення 2 і більше 19 л бутлів чистої питної води. Співпраця обов'язково оформляється документально. Договір регламентує всі тонкощі взаємодії клієнта і орендодавця.

Ціна оренди кулера в Києві залежить від багатьох факторів. Головний з них - технічні параметри вибраного обладнання. Моделі з широким функціоналом обійдуться дорожче, але завжди є можливість підібрати пристрій з оптимальним набором опцій і доступною вартістю. Ми ретельно стежимо, щоб для оренди були доступні всі типи кулерів, актуальні для корпоративного сегмента. Так, можна економно орендувати диспенсер настільний без охолодження або підлоговий кулер з електронним охолодженням. Клієнт не оплачує доставку і установку устаткування. Ці послуги включені у вартість. Орендуючи кулер в компанії АкваМаркет, Ви економите кошти на вибір і покупку техніки. Ми самі подбаємо про доставку і сервіс на весь період співпраці. Саме тому довгострокова оренда кулера - вигідне капіталовкладення для великих компаній і невеликих організацій на старті діяльності.

Щоб замовити послугу не обов'язково зв'язуватися з нами по телефону. Ви можете вибрати обладнання онлайн і оформити заявку на сайті. Замовити онлайн оренду кулера зручно, якщо дорога кожна хвилина. Менеджери обов'язково зв'яжуться з Вами, щоб уточнити деталі. АкваМаркет чуйно ставиться до потреб клієнтів, тому доставка і установка обладнання, бутильованої води здійснюється у зручний для Вас час. Звертайтеся, ми завжди на зв'язку.