Скотч - купити Офісна канцелярія у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Промтус, 48 мм х 66 м, скотч канцелярський Промтус, 48 мм х 66 м, скотч канцелярський Промтус, 48 мм х 66 м, скотч канцелярський
Артикул: 1493
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Скотч XXL, 45 мм х 230 м, ТМ Промтус
Артикул: 33626
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Скотч, 48 мм х 160 м, червоний, ТМ Промтус
Артикул: 33630
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Buromax, 18 мм х 10 м, Скотч канцелярський, ВМ7151 Buromax, 18 мм х 10 м, Скотч канцелярський, ВМ7151
Артикул: 17630

Скотч у Одесі


Скотч - це річ, яка є незамінною не тільки в побуті, але і в будівництві або промисловості. З моменту винаходу клейкої стрічки багато процесів значно спростилися. За роки існування якості і характеристики тейпа удосконалювалися і поліпшувалися, так само як і розширювався асортимент продукції, що виробляється.

Скотч і клейка стрічка. Чи є відмінності

Відповісти на це питання допоможе історія скотча. Насправді тейп (це ще одна назва клейкої стрічки) був винайдений в далекому 1930 році. Першу клейку стрічку випустила компанія 3М з США. Саме вона запатентувала розробку під назвою Scotch. Як бачите, відмінності полягають лише в тому, що клейка стрічка - це продукт, а скотч - це бренд. Спочатку у тейпа було лише одне застосування в сфері фарбування автомобілів. Компанія ЗМ випускала скотч в диспенсері, що було вельми зручно. За допомогою тейпа працівники закривали необхідні ділянки поверхнями і зберігали рівну межу між двома кольорами.

Сьогодні у продукту ширша сфера використання, та й варіантів з'явилася величезна маса. Скотч широкий і вузький успішно застосовується не тільки в промислових, але і в побутових цілях. Виробники випускають всілякі товари з різним цільовим призначенням. Область застосування тейпа безпосередньо залежить від того, з чого виготовлена ​​стрічка. Наприклад, канцелярський скотч з поліетиленової плівки чудово справляється з паперовими і картонними поверхнями, а скотч армований завдяки більш міцній основі справляється з металом, пластиком і деревом.

Для яких процесів використовують клейку стрічку:

  • З'єднання окремих шматочків паперу, картону, поліетилену і т.д.
  • Упаковка коробок, ящиків, пакетів.
  • Декорування всіляких поверхонь або матеріалів.
  • Приклеювання елементів декору (тут стане в нагоді двосторонній скотч).
  • Герметизація пошкоджених поверхонь.
  • Захист поверхні від попадання клею, фарби, побілки тощо

Основні види скотча

У продажу можна знайти скотч різного розміру, ширини, ступеня прозорості на безбарвній або пофарбованій основі, з нанесенням написів або без них. Сучасні технології дозволяють наносити клейовий шар практично на будь-які матеріали, тому скотч пакувальний випускають з фольги, паперу, плівки ПВХ або поліетилена та ін. Розглянемо найбільш популярні види скотча на українському ринку:

  • Скотч канцелярський. Найбільш поширений вид тейпа. Як правило, це скотч прозорий, але продаються і кольорові варіанти. Товщина плівки приблизно 25 мкм, але при цьомуоснова відрізняється високою міцністю. Цього достатньо для скріплення різних видів паперу і поліетилену, але недостатньо для роботи з більш щільними матеріалами. Прозора основа дозволяє склеїти пошкоджений документ або лист, залишивши склеєну частину видимої і читається крізь поверхню скотча.
  • Скотч пакувальний. Цей тейп за характеристиками і властивостями схожий на скотч канцелярський, тільки відрізняється більшою шириною і товщиною шару клею. Завдяки такій особливості він підходить для склеювання частин паперових коробок та інших видів упаковки. Також можна знайти прозорий і кольоровий скотч пакувальний, з малюнком або принтом. Деякі бренди і торгові марки намагаються купити скотч оптом і нанести на його поверхню фірмовий логотип. Таким чином упаковка буде захищена від несанкціонованого розкриття, тому що сам тейп виступить в ролі пломби.
  • Двосторонній скотч. Його головна особливість - нанесення клейового шару з двох сторін підкладки. Тому тейп часто використовують в якості кріплення замість класичних цвяхів або саморезів. Двосторонній тейп ділиться на два види - скотч декоративний і скотч технічний. Перший використовують для упаковки подарунків або інших цілей, другий застосовують в сфері ремонтно-будівельних робіт.
  • Армована стрічка для ремонту. Відрізняється високою міцністю, оскільки ПВХ основа пронизана армуванням з тканинних волокон. Щільний верхній шар надійно захищає клейову основу від попадання вологи. Тому скотч армований стійкий до розтягувань, складно деформується, надійно скріплює між собою будь-які матеріали. Застосовують його не тільки в ремонтно-будівельній сфері, але і для кріплення вантажів з метою безпечного транспортування.
  • Малярський скотч. Це тейп з помірною адгезію, яка дозволяє легко демонтувати стрічку з місця поклейки. Скотч малярний може бути широким і вузьким. Клейова підкладка проводиться з паперу з рельєфною поверхнею. Головне призначення тейпа - захист поверхні від попаданні фарби. Якщо добре приклеїти скотч, можна сміливо фарбувати навіть зверху стрічки. Рельєфна паперова текстура перешкоджає просочуванню лакофарбових матеріалів.
  • Скотч медичний. Це добре знайомий всім пластир, який використовують для надання першої допомоги при ушкодженнях шкірних покривів. Медичний тейп повністю стерильний, добре фіксується на шкірі.

Також у продажу є декоративний скотч для прикрас, захисний тейп в камуфляжним забарвленням, манікюрний вузький скотч шириною всього кілька міліметрів. Різновидів величезна кількість, тому кожен покупець зможе купити дешево скотч під будь-які потреби і цілі.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує широку лінійку продукції від провідних українських та зарубіжних виробників. На нашому сайті Ви вигідно можете купити з доставкою скотч широкий або вузький, пакувальний або малярний, канцелярський або декоративний. Великий вибір розмірів, відтінків, форматів, типів продукції, яка застосовується в будь-яких галузях діяльності. Компаніям, які хочуть купити скотч оптом, надаємо приємні знижки. Відправка продукції по Києву та Україні здійснюється в найкоротші терміни. Вибираючи АкваМаркет, Ви оціните якість співпраці з сучасним інтернет-сервісом.