Канцелярські ножі - купити Офісна канцелярія у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Axent, Ніж канцелярський, 18 мм
Артикул: 28912
Buromax, 10 шт., 18 мм, леза для ножів, м/у Buromax, 10 шт., 18 мм, леза для ножів, м/у
Артикул: 13575
Buromax, Ніж універсальний, 18мм Buromax, Ніж універсальний, 18мм
Артикул: 28917

Канцелярські ножі у Одесі


Люди, що працюють в офісі, по достоїнству цінують якісні канцтовари. Оскільки велика частина робочого часу проходить за виконанням всілякої паперової роботи, важливо мати під рукою корисне канцелярське приладдя. Одним з таких аксесуарів є канцелярський ніж. Спочатку інструмент використовувався виключно в офісному сегменті. Однак поява інших різновидів і форматів значно розширила сферу його застосування. Сьогодні канцелярські ножі можна зустріти в сфері торгівлі, в промисловому секторі, а також в галузі будівництва та ремонту. Користуються такими інструментами навіть в побуті. Для яких процесів використовують ніж канцелярський:

  • Розрізання упаковки, посилок, розрізання скотчу або поліетилену.
  • Розрізання листів або стопок паперів.
  • Розкриття конвертів і кореспонденції.
  • Різка картону.

Конструкційно виріб складається з корпусу, леза і фіксатора. Головною перевагою ножа є можливість оновлювати лезо. Воно знімне і складається з окремих частин, з'єднаних одна за одною. По мірі використання сегмент можна видалити (відламати легким рухом) і на його місце висунути новий гострий шматочок леза. Це зручно, практично і економічно. Немає необхідності постійно заточувати леза, так як оновити їх можна за дві секунди. Кожен зможе розібратися, як поміняти лезо в канцелярському ножі. Процес не є складним і не вимагає певних навичок. Зате після заміни тупої пластини канцелярський ножик знову готовий виконувати свої функції.

Ключові переваги канцелярського ножа:

  • Компактні розміри. В середньому довжина інструменту не перевищує 20 см.
  • Зручність зберігання і транспортування. Оскільки сегментовані леза легко прибрати в корпус інструменту, ніж канцелярський безпечний для оточуючих. Його можна помістити в пенал або сумочку, зберігати в ящику або бардачку, не побоюючись травми.
  • Безпека. Ручка корпусу найчастіше має прогумовані вставки, тим самим забезпечуючи комфортне захоплення інструменту. Ніж добре лягає в долоні, не вислизне при русі руки.
  • Міцність. Незважаючи на невелику вагу і помірну товщину, лезо здатне однаково ефективно розрізати папір, картон, поліетилен та інші матеріали.

Як вибрати канцелярський ніж

Уважно вивчивши асортимент, Ви знайдете інструменти різного розміру, форми, товщини і міцності. Головне в цьому випадку правильно проаналізувати характеристики. Тоді Вам вдасться купити канцелярський ніж, який повністю задовольнить всі вимоги.

В першу чергу звертайте увагу на розмір леза. Традиційно в продажу представлені три варіанти ширини: 7, 9 і 18 мм. Перший використовується виключно для роботи з папером. Другий більш універсальний і підходить для різнопланових робіт. Ніж канцелярський посилений 18 мм допоможе розрізати на ідеальні частини куди більше матеріалів, в числі яких: тонка шкіра, лінолеум, картон, пластик. Найтовстіший вид леза використовується в будівництві і виробництві.

Якщо на наконечнику є металева напрямна, то лезу ножа буде забезпечена додаткова жорсткість. Це зручно при роботі з міцними матеріалами. А ось для офісних робіт такий інструмент не знадобиться.

Також враховуйте матеріал корпусу. Більшість моделей виготовлено з полегшеного пластику. Але посилені канцелярські ножі роблять з міцніших полімерів з металевими вставками.

Канцелярський ніж: як зібрати

При заміні леза у користувачів виникає проблема зі зворотним складанням інструменту. Як замінити лезо правильно. Спочатку потрібно зняти захисну кришку з торця корпусу, потягнувши її на себе. Вийміть регулятор висування леза разом з сегментованим стрижнем. Вийміть пластиковий штир, який входить в лезо. Виконайте монтаж нового леза і зберіть інструмент, діючи в зворотній послідовності.

Купити з доставкою канцелярський ніж в Києві

Якщо Вам потрібні якісні канцтовари для офісу за низькими цінами, то магазин АкваМаркет порадує широким асортиментом продукції. В наявності ножі канцелярські таких відомих брендів, як Акцент, Буромакс, Мопед, Клерк. Канцтовари даних виробників поєднують в собі не тільки бездоганні характеристики, але і доступну вартість. А оскільки наш магазин співпрацює з виробниками напряму, то Вам гарантовані кращі ціни на різноманітні моделі канцелярських ножів.

В онлайн-каталозі Ви знайдете повний перелік найменувань, докладний опис, вартість і ціну кожного ножа. При замовленні оптом діють знижки. Доставка по Києву і області здійснюється в мінімальні терміни. У регіони доставляємо посилки протягом 1-2 днів в залежності від віддаленості пункту призначення.