Папки - купити Діловодство у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (14)

- грн
Сортування: За замовчуванням
 Buromax, Папка-реєстратор, А4, 7 см, зелена  Buromax, Папка-реєстратор, А4, 7 см, зелена
Артикул: 11388
Axent Prestige+, Папка-регистратор, А4, 5 см, блакитна
Артикул: 25754
Axent Prestige+, Папка-реєстратор А4, 5 см, зелена
Артикул: 25756
Buromax, Папка на кнопці, А4, Асорті Buromax, Папка на кнопці, А4, Асорті Buromax, Папка на кнопці, А4, Асорті Buromax, Папка на кнопці, А4, Асорті
Артикул: 13581
Buromax, Папка-реєстратор, А4, 7 см, чорна Buromax, Папка-реєстратор, А4, 7 см, чорна
Артикул: 11391
Buromax, Папка-швидкозшивач, А4, асорті Buromax, Папка-швидкозшивач, А4, асорті Buromax, Папка-швидкозшивач, А4, асорті Buromax, Папка-швидкозшивач, А4, асорті
Артикул: 14083
Buromax, Планшет з кліпом, Чорний, А4 Buromax, Планшет з кліпом, Чорний, А4
Артикул: 6802
Economix, Папка на 4-х кільцях, А4, 30 мм, чорна
Артикул: 56954
Economix, Папка-куточок, А4, асорті Economix, Папка-куточок, А4, асорті
Артикул: 9442
Папка картонна, На зав'язках, А4
Артикул: 7159
Папка-швидкозшивач, Картонна, А4 Папка-швидкозшивач, Картонна, А4
Артикул: 7157
Axent Prestige +, Папка-реєстратор, А4, 5 см, бордова
Артикул: 25755

Папки у Одесі


Сучасні технології подарували нам масу різноманітних цифрових носіїв. Але, незважаючи на це багато організацій продовжують вести паперовий документообіг. Договори, звіти, довідки, що зберігаються в роздрукованому вигляді, потрібно систематизувати. Найкраще з цим завданням впораються папки для документів. Це зручний інструмент для сортування, зберігання і транспортування паперів. Папки дозволяють класифікувати документи за різними ознаками, щоб швидко знаходити потрібні роздруківки.

АкваМаркет пропонує жителям Києва та України вигідно замовити онлайн товари для офісу, вироблені провідними українськими і зарубіжними виробниками. В наявності затребувані і рідкісні види папок для різного формату паперу. Завдяки широкому асортименту продукції Ви легко підберете папки, щоб упорядкувати діловодство. Ми пропонуємо купити з доставкою папки для документів дешево і не дуже, адже в асортименті є продукція за різною ціною. Недорогі рішення для школи, офісу, підприємства або преміальні варіанти, які стануть стильним подарунком або іміджевим аксесуаром. Замовити папки з файлами можна як в одному екземплярі, так і оптом. В останньому випадку вартість товару суттєво зміниться, так як для оптових замовників діють спеціальні цінові пропозиції. Різноманіття матеріалів, забарвлень і типорозмірів для різного формату паперу. Якісні папки для офісу не тільки впорядкують діловодство, а й зроблять роботу набагато комфортнішою.

Види папок

Ділові папки мають різні особливості, які визначають сферу їх застосування. Давайте розберемося в основних різновидах продукції:

  • Папки для документів ділові без блискавки. Виріб прямокутної форми з декількома кишенями для розміщення роздруківок. Має затиск і прихований відсік на кнопках або інший застібці. Вважається найбільш затребуваним варіантом для офісу.
  • Адресні папки. Використовуються для передачі документів на підпис або погодження. Використання такої папки з файлами підвищує значущість вкладених документів, змінюючи пріоритет завдання. Адресні папки також часто використовують для вручення дипломів, грамот та інших нагород.
  • Папки на блискавці. Надійно захищають вкладені роздруківки від впливу вологи і пилу.
  • Папка-портфель. Ще один популярний варіант ділової папки, який отримав широке застосування не тільки в діловому сегменті. У портфелі зручно зберігати і транспортувати роздруківки. Виріб відрізняється прекрасною місткістю. Всередині знаходиться кілька кишень і відділень, куди можна скласти файли, роздруківки без обкладинки і навіть документи в скоросшивателях або конвертах. Відрізняються портфелі за розмірами. Є невеликі варіанти, а також вироби для зберігання великих обсягів паперів.
  • Конференц-папка. Кілька схожа на попередній варіант, але має одну особливість - можливість відкрити папку як звичайну книгу.
  • Папка-реєстратор. Традиційно застосовується співробітниками, які зайняті обробкою документів. Виріб дозволяє розкласти роздруківки в алфавітному порядку, щоб швидко знайти те, що потрібно. Є кріплення у вигляді металевого кільця, за допомогою якого з'єднують велику кількість файлів.
  • Дисплейні книги. Папки, в які вшиті файли для розкладки документів. Зручне рішення, яке використовують в офісах, школах, вдома.

Якими ще бувають папки для документів

Вироби відрізняються за різними ознаками, тому чіткої класифікації не існує. Спочатку в продажу були виключно папки для документів картонні на зав'язках і без. Але сьогодні для виробництва використовують і інші матеріали, істотно розширюючи асортимент продукції. На АкваМаркет Ви знайдете офісні папки із пластику, картону, натуральної або штучної шкіри, а також тканинні варіанти. Вибір на користь того чи іншого варіанту залежить як від фінансових можливостей покупця, так і від області подальшого застосування виробу.

Якісні товари для офісу - невід'ємний атрибут корпоративного стилю, а також потужний інструмент маркетингу. Сьогодні папка-реєстратор виконує не тільки основні функції, але і стає носієм рекламної інформації. Папка-швидкозшивач з нанесеним логотипом компанії формує позитивний імідж компанії, як у клієнтів, так і у співробітників або ділових партнерів. Тому до вибору продукції варто підходити ретельно.

У нашому каталозі Ви можете замовити онлайн:

  • Папки з клейовим клапаном для файлів і роздруківок. Виріб без кнопок або блискавки з кишенею для розміщення документів.
  • Цільнокроєні папки. Виріб з цілісного листа пластику або картону, розрізаний і складений по викрійці.

Також на АкваМаркет запропоновані офісні папки з різними типами кріплення:

  • На кнопках.
  • На мотузках.
  • На блискавці.
  • На гумці.
  • З затискачем (папка-планшет).
  • З кліпсою.
  • Папки на кільцях для файлів.
  • Папки-швидкозшивачі.

Кожен варіант відрізняється функціональністю, довговічністю і стильним дизайном. Продукція може використовуватися для нанесення корпоративної символіки. Також наш магазин порадує різноманіттям колірних рішень. Навіть найдешевша папка-реєстратор запропонована в широкій палітрі відтінків. Тому у Вас є можливість істотно заощадити, замовивши різноманітну продукцію за оптовою ціною.

Купити з доставкою папки на АкваМаркет вигідно кожному. Замовляйте товари онлайн, орієнтуючись на свій смак. Оформлення замовлення забере не більше 5 хвилин. Обрані Вами товари будуть доставлені кур'єром або в одне з відділень Нової Пошти Вашого міста.