Смузі - купити Соки, солодкі води, енергетики у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Смузі у Одесі


Зараз, коли турбота про здоров'я і молодість тіла перетворилася в модний тренд, тільки ледачий не чув про смузі. Цей напій популярний у молоді, спортсменів, веганів і людей, які дотримуються принципів здорового харчування. Поживний коктейль подарує заряд бодьорості і гарного настрою, адже в його складі тільки свіжі фрукти, овочі і зелень.

Що таке смузі

Смузі це мікс овочів, фруктів, зелені, ягід, змішаних до однорідної консистенції. Для приготування напою використовують блендер, подрібнюючи інгредієнти в щільну суміш. Склад смузі може бути абсолютно різним. Традиційно напій містить свіжі або свіжозаморожені фрукти, ягоди, суперфуди (наприклад, годжі, спіруліну і т.д.), будь-які види зелені. У нього часто додають кефір, несолодкий йогурт, зелений чай або звичайну воду.

Користь смузі

Багато споживачів вважають, що пити смузі корисно для схуднення. Але це лише одна сторона медалі. Користь напою не обмежується досягненням ідеальної форми тіла. Якщо Ви ще не ввели в раціон живильний фруктовий напій, то рекомендуємо вивчити всі властивості продукту. Чому пити фруктовий смузі корисно:

  • Денна норма фруктів і овочів в одній порціі.
  • Вітаміни і корисні речовини, необхідні для нашого організму.
  • Нормалізація травлення і перистальтики кишечника.
  • Покращення кольору обличчя, стану шкіри і волосся.
  • Делікатне схуднення.
  • М'який детокс-ефект.
  • Допомога в нарощуванні м'язової маси.
  • Боротьба з безсонням, втомою і поганим настроєм.

А ще смузі зміцнює імунітет і сприяє загальному оздоровленню організму. Адже Ви отримуєте всі необхідні вітаміни, мінерали та мікроелементи з одного смачного коктейлю.

Як приготувати смузі

Рецепт приготування смузі гранично простий. Візьміть фрукти, овочі, зелень і добавки до смаку. Складіть продукти в блендер, додавши трохи рідини. Змішайте продукти до однорідної консистенції. Вибирайте поєднання і інгредієнти, які вам сподобаються. Ось найпоширеніші варіанти:

  • Банан, ківі, яблуко, йогурт.
  • Селера, мед, кефір, банан.
  • Смородина, імбир, лимон, мед, зелений чай.
  • Шпинат, банан, яблуко, листя салату, насіння льону.

Щоб приготувати збалансований за складом напій краще використовувати перевірений рецепт смузі. Натуральний напій легко перетворити в повноцінний прийом їжі, додавши клітковину, висівки або інші поживні продукти. Ви легко можете регулювати калорійність напою, змінюючи рецепт на свій смак. Якщо ж Ви не хочете витрачати час на пошуки збалансованого рецепта, рекомендуємо звернути увагу на готові смузі від провідних виробників дієтичного харчування.

Де вигідно купити смузі в Україні

Інтернет-магазин АкваМаркет - це сучасний сервіс онлайн-замовлення різноманітних товарів. У нас можна швидко купити фруктовий смузі з доставкою по Києву та Україні. Чому варто замовити продукти в інтернеті:

  • Широкий асортимент і товари від провідних виробників.
  • Будь-які види фруктових та овочевих смузі на будь-який смак.
  • Відсутність черги і зручна система пошуку товару.
  • Можливість замовити корисні низькокалорійні напої швидко, вигідно і в будь-якому обсязі.
  • Швидка доставка по Україні.

Замовлення онлайн зручні тим, що Ви в домашніх умовах можете підібрати фруктовий напій на свій смак. Ніяких нав'язливих консультантів або обмеженого асортименту. Кращі товари, широкий ціновий діапазон і можливість зробити зважений вибір, грунтуючись виключно на свої потреби. Наші консультанти розкажуть про корисні властивості того чи іншого напою, повідомлять про актуальні акції та допоможуть оформити замовлення за найкращою ціною. Покупки в інтернеті - це економія часу і грошей в пошуку детокс смузі від кращого виробника дієтичного харчування. Відправляємо продукцію в будь-яке місто чи селище України, де є відділення Нової Пошти.