Електрична Помпа для води - купити Помпи для води у Одесі, доставка води у Одесі - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Чай Чай
Дім та офіс Дім та офіс
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (16)

- грн
Сортування: За замовчуванням
ViO E1, Помпа для води на батарейках, бірюзова ViO E1, Помпа для води на батарейках, бірюзова ViO E1, Помпа для води на батарейках, бірюзова
Артикул: 50950
ViO E14, Електрична USB помпа для води, бездротова ViO E14, Електрична USB помпа для води, бездротова ViO E14, Електрична USB помпа для води, бездротова
Артикул: 64380
ViO E17, Електрична USB помпа для води, біла ViO E17, Електрична USB помпа для води, біла ViO E17, Електрична USB помпа для води, біла
Артикул: 88215
новинка!
ViO E3 blue, Помпа для води, електрична, блакитна ViO E3 blue, Помпа для води, електрична, блакитна
Артикул: 48511
ViO E3 white, Помпа для води електрична, біла ViO E3 white, Помпа для води електрична, біла
Артикул: 48509
ViO, Силіконова трубка для електропомпи
Артикул: 48911
ViO E7, Помпа електрична, для бутильованої води ViO E7, Помпа електрична, для бутильованої води ViO E7, Помпа електрична, для бутильованої води
Артикул: 48516
ViO E8 black, Помпа для води електрична, чорна ViO E8 black, Помпа для води електрична, чорна ViO E8 black, Помпа для води електрична, чорна ViO E8 black, Помпа для води електрична, чорна
Артикул: 48504
ViO E8 white, Електрична Помпа для води, біла ViO E8 white, Електрична Помпа для води, біла ViO E8 white, Електрична Помпа для води, біла ViO E8 white, Електрична Помпа для води, біла
Артикул: 48503
ViO E9, USB Помпа для води електрична ViO E9, USB Помпа для води електрична ViO E9, USB Помпа для води електрична
Артикул: 52649

Електрична Помпа для води у Одесі


Серед пристроїв для розливу бутильованої води з'явилася практична новинка - електрична помпа. Цей компактний апарат використовується для бутлів 19,13,10л в ситуаціях, коли немає можливості або резону встановлювати кулер. Стильна автоматична помпа на батарейках дозволить зручно розливати воду з великої ємності, не докладаючи для цього фізичних зусиль. Помпа електрична абсолютно безпечна і неймовірно практична. Вона перетворює розлив води з бутля в легкий процес, з яким впорається навіть маленька дитина. А доступна ціна на електричні помпи для води сприяє поширенню пристроїв не тільки в офісах. Купити пристрій резонно для дома або дачі, громадської їдальні або освітнього закладу. Помпа для води електрична знадобиться всюди, де є необхідність в якісній питній воді, але немає можливості поставити кулер або диспенсер. Такі мобільні механізми дозволять пити чисту і смачну воду без зусиль.

Електрична помпа і її особливості

Зовні пристрій виглядає як звичайна насадка на шийку бутля води. Помпа електрична має компактні розміри і легку вагу. Вона надягається на бутиль, щільно прилягаючи до нього і перешкоджаючи протіканню. Забір води здійснюється через гнучкий силіконовий шланг, який опускається всередину бутлі. Асортимент пристроїв сьогодні широкий, тому Ви легко знайдете електричні помпи для бутлів 19,13,10л.

Електропомпа піднімає воду і подає в ємність через спеціальний краник. Немає необхідності качати воду вручну або перевертати важкий бутиль, щоб налити воду в тару. Помпа електрична включається автоматично, коли користувач натискає кнопку.

Чому варто купити електропомпу

На відміну від механічного насоса електрична помпа вимагає мінімальної участі користувача. Щоб наповнити чайник або каструлю за допомогою механічної помпи Ви зробите 10-30 натискань. Погодьтеся, це втомлює. Помпа електрична працює інакше. Для подачі води призначена кнопка, яка активує роботу електричного насоса. Одне натискання, очікування 10-20 секунд (в залежності від об'єму тари), і ємність повністю наповнена водою. Щоб відключити насос потрібно ще раз натиснути на кнопку.

Працює електропомпа від батарейок або вбудованого акумулятора, який заряджають через ЮСБ адаптер. Час повного заряду акумулятора варіюється в межах 3-4 годин. Одного заряду вистачає для роботи з 4-8 бутлями. USB-адаптер і інструкція із застосування помпи електричної входить в стандартний комплект.

Електрична помпа для води набагато зручніша за механічну. Вона володіє такими явними перевагами, як безпека, комфорт, простота експлуатації. Але це далеко не все. Чому варто купити помпу для води в Києві:

  • Можливість зручного і легкого розливу води там, де не можна встановити кулер або диспенсер.
  • Компактні розміри, легка вага, економія простору.
  • Проста експлуатація і нескладний догляд.
  • Мобільність. Ви можете купити за найкращою ціною електропомпу і використовувати її в різних умовах. Наприклад, в літній період електрична помпа з дому легко «переїде» на дачу або в заміський котедж.
  • Стильний дизайн.
  • Доступна ціна електропомпи.
  • Висока якість. Виробники використовують безпечні і зносостійкі матеріали, які не вступають в реакцію з рідиною. Електрична помпа стійка до утворення нальоту, розмноження бактерій. Навіть при тривалій експлуатації вона не змінює смакові якості і хімічний склад води.

Електрична помпа - це проста можливість в будь-який час порційно роздавати воду з великої ємності або перекачувати її в невелику тару для подальшого використання.

Скільки коштує помпа для води електрична

Вартість обладнання залежить від різновиду моделі, дизайну, розмірів, потужності. Не завжди більш компактні варіанти обходяться дешевше. Різниця полягає в функціональних можливостях електричної помпи. Також впливає на ціну товару виробник. Як правило, обладнання від відомих брендів відрізняється підвищеною зносостійкістю, поліпшеним функціоналом і високою якістю матеріалів. Тому при виборі пристрою рекомендуємо звертати увагу не тільки на вартість. Всі електричні помпи мають певні особливості. Варто трохи переплатити, але купити автоматичну помпу з гарантією, а не продукцію noname-бренду.

Купити автоматичну помпу для бутильованої води

Найпростіший спосіб вигідно купити електричну помпу - замовити її онлайн в нашому інтернет-магазині. Ви можете придбати її в будь-якому місті, замовивши доставку Новою Поштою в свій населений пункт. Для цього потрібно зайти на сайт і вибрати відповідне обладнання. АкваМаркет - це сучасна платформа для покупки товарів онлайн. Сервіс прийому замовлень працює цілодобово, щоб Ви могли купити помпу для води в Києві в зручний час. Кожна позиція в каталозі має докладний опис, актуальну вартість, фото і відгуки від покупців. Якщо Вам важко вибрати електричний насос для води, менеджери магазину проконсультують з будь-яких питань і допоможуть знайти підходяще пристосування. Наші переваги:

  • Різноманітні різновиди моделей від провідних виробників: ViO, Huile, Jiuhe і т.д.
  • Швидка доставка по Україні. Відправляємо товар до Львова, Дніпро, Одесу, Харків та інші міста країни.
  • Високоякісні електричні помпи з гарантією.
  • Широкий асортимент стилістичних рішень, серед яких можна підібрати дизайн під будь-який інтер'єр.
  • Доступні ціни, знижки та спеціальні пропозиції для оптових покупців.
  • Безпечна угода. Різноманітні способи оплати, можливість замовлення товару з післяплатою.
  • Бездоганна якість товару і відповідність санітарно-гігієнічним нормам.

Оформляйте замовлення прямо зараз. Ми швидко доставимо електричний насос для бутильованої води Вам додому або в офіс, щоб Ви могли насолоджуватися чистою питною водою без будь-яких зусиль.